Cześć. Szukałem, ale nie znalazłem podobnego problemu... Otóż gram na wersji 14.3 z dodatkiem transferowym od Bartka z lutego/marca, wprowadziłem kilka swoich poprawek do tego dodatku poprzez edytor FM (między innymi kolory strojów kilku drużyn) i grając w T-Mobile Ekstraklasie do osiągnięć wpisuje mi się sukces osiągnięty w rundzie zasadniczej. Na przykładzie swojej kariery Cracovią mogę powiedzieć, że byłem po 30 meczach na drugim miejscu, tuż za Legią, a w rundzie dodatkowej (mistrzowska grupa) wygrałem wszystkie mecze i wyprzedziłem Legię i zdobyłem mistrzostwo... No i niestety w osiągnięciach tego mistrzostwa nie mam - mam zaś vicemistrzostwo... Czy jest to błąd który wystąpił tylko w dodatku z zaktualizowanymi transferami, składami od Bartka z marca czy tam z lutego czy jest to błąd wpisany na stałe w kartach FM i jeszcze nie został on naprawiony? Jeżeli jest na to jakaś metoda (edytor czy coś) dajcie znać, bo stworzyłem sobie naprawę fajną bazę danych, na której z miłą chęcią gra mi się w Polsce, ale nie po to zostały podzielone rozgrywki na zasadnicze i finałowe, żeby sukcesy/osiągnięcia były wpisywane tylko z rundy zasadniczej.
Pozdro, czekam na odpowiedź.
Pozdro, czekam na odpowiedź.
Najnowsze posty