Do redakcji

bialy_1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.12.2004, 00:00    Pytanie
Mam pytanie... czy nie drecza i mecza was pytania o cracki i tego typu podobne rzeczy...? Przeciez smieszne jest to, aby na tak znanej str. o FMie (i nie tylko) pisac ze potrzebuje cracka, lub grami nie chodzi, czy crack jest potrzebny nowy...!? Jaaaa... jakie to jest prostackie! Chociaz SCIEMNIAJCIE... Ludzie zastanowcie sie troche!
Pytaniem do redakcji jest to... czy nie lepiej bylo by w str. tytlowej zamiescic takiego posta, aby nie umieszczac poprostu na forum takich pytan... to jest na prawde rzenujace, i az strach sie bac, jak sie to czyta :(

Behemot Młody aktywista

0
16.12.2004 09:24    #1
Ano - mamy demokrację, wolność słowa i każdemu wolno pisać :) Pozostaje ignorować takie posty.

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
0
17.12.2004 09:31    #2
Przecież w regulaminie CM Suflera jest o tym, że posty zwiazane z crackami i wersjami pirackimi beda usuwane.

Oxygen Partyzant

0
14.05.2006 09:15    #3
kurde a jak ktos ma orginala a z pewnych przyczyn nie moze tego wykorzystac i chce cracka? mi sie naped zepsol (skrzywilem tacke) i nie moge teraz wlozyc plyty i czy w takiej sytuacjii ktos moze mi pomoc? nie wiem kiedy naped przyjdzie nie wiem czy przyjma to a co mam robic na dworze pada smutno mi bez fma :P :P :(

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution