Szczegóły taktyczne.

Pellegrini53 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2015, 16:23    Pytanie
Witam. Gram sobie Atalantą, początek miałem dobry, wszystko ok, ale w połowie sezonu po kilku meczach bez porażki, nagle zacząłem przegrywać. Nie mogę się przełamać, a jeżeli już, to 1 wygrana i potem znowu 5 spotkań dalej bez zwycięstwa. Trening mi odpowiada, więc nie zamierzam nic zmieniać, raczej myślę, czy problem nie tkwi w taktyce, i tu pytania:

1. Jak często zmieniacie formację, gdy Wam nie idzie?
2. Czy przed spotkaniem analizujecie dogłębnie rywala i przygotowujecie się "pod niego", czy po prostu formacja, ustawienia dla drużyny i tyle?
3. Najważniejsze. Zazwyczaj ustawiam formację, czasami pod rywala, ale nie ustawiam poleceń dla piłkarzy. Czy ustawiacie jakieś polecenia dla każdego piłkarza, tak żeby aspekty waszej gry były idealne? Kiedy gdzie ma stać, rajdy itd.

Biedak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2015 17:22    #1
Więc tak jestem osobą która lubi mieć cały czas jedną taktykę nawet przez kilkanaście sezonów. Na początku warto przeanalizować jej mocne i słabe strony i w maiare upływu sezonu zmieniać i dopracowywać (to najlepszy sposób gdy nie używamy taktyki z jakiejś strony). Kiedy taktyka sie zacznie sprawdzać musisz przeprowadzić analize z jakimi przeciwnikami najlepijej sie ci nią gra. Gdy juz to ustalisz przed meczem z takim przeciwnikiem dajesz polecenia i spokojnie wygrywasz. Piszesz że przegrałes kilka meczów z rzędu ale nie napisałeś z jakimi przeciwnikami... Jeżeli byli to przeciwnicy z którym dawniej wygrywałeś to problem nie leży w taktyce. Napisz jaka to taktyka jakie polecenia i jacy wykonawcy, wstaw screena, i dopiero wtedy możemy coś pomóc :fajka2:

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.