Witam. Gram sobie Atalantą, początek miałem dobry, wszystko ok, ale w połowie sezonu po kilku meczach bez porażki, nagle zacząłem przegrywać. Nie mogę się przełamać, a jeżeli już, to 1 wygrana i potem znowu 5 spotkań dalej bez zwycięstwa. Trening mi odpowiada, więc nie zamierzam nic zmieniać, raczej myślę, czy problem nie tkwi w taktyce, i tu pytania:
1. Jak często zmieniacie formację, gdy Wam nie idzie?
2. Czy przed spotkaniem analizujecie dogłębnie rywala i przygotowujecie się "pod niego", czy po prostu formacja, ustawienia dla drużyny i tyle?
3. Najważniejsze. Zazwyczaj ustawiam formację, czasami pod rywala, ale nie ustawiam poleceń dla piłkarzy. Czy ustawiacie jakieś polecenia dla każdego piłkarza, tak żeby aspekty waszej gry były idealne? Kiedy gdzie ma stać, rajdy itd.
1. Jak często zmieniacie formację, gdy Wam nie idzie?
2. Czy przed spotkaniem analizujecie dogłębnie rywala i przygotowujecie się "pod niego", czy po prostu formacja, ustawienia dla drużyny i tyle?
3. Najważniejsze. Zazwyczaj ustawiam formację, czasami pod rywala, ale nie ustawiam poleceń dla piłkarzy. Czy ustawiacie jakieś polecenia dla każdego piłkarza, tak żeby aspekty waszej gry były idealne? Kiedy gdzie ma stać, rajdy itd.
Najnowsze posty