Ustawienia

mateo16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.08.2006, 09:39    Pytanie
Witam. Mam taki problem. W Fm w taktyce jest taka opcja ustwienia i tam jest do wybory kilka zakladek. Wiekszosc sobie poustawialem ale niewiem co ustawic w SNAJPERZY i ROZGRYWAJACY?? jakie musza byc atuty pilkarzy?? na jakiej najlepiej pozycji musza grac itp. prosze o pomoc

Yoonec Młody aktywista

0
26.08.2006 10:14    #1
Snajper to zawodnik wystawiony na pozycji wysunięty napastnik i poto sie to ustawia że wtedy do niego są podawane piłki częściej i strzela więcej goli (np. Rooney, Eto'o)
Rozgrywający to mózg drużyny (Roni, Lampard) i jego pozycja to P Ś, OP Ś. wtedy przez niego są opdawane piłki i dzięki niemu schemat akcji jest taki a nie inny.

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.08.2006 10:22    #2
ja z tego nie korzystam ;] rozgrywający to powinien być raczei defensywny pomocnik a nie jak napisał mój przpmówca ofensywny;> powinien mieć dobre opanowanie decyzie waleczności i taympodobne a snaiper to ziomo który praktycznie dobija piłki powinien mieć dużom szybkość i przyśpieszenie oraz wykańczanie akci

mateo16 Partyzant

0
26.08.2006 10:28    #3
Ahas. Moze byc tak Javier Masherano jako rozgrywajacy a Tevez jako snajper?? Mam ich w Ajax-ie

orzesszek Partyzant

0
26.08.2006 10:48    #4
jak dla mnie rozgrywajacy musi miec dobre podania, drybling i gre z pierwszej pilki. dobrze by bylo gdyby tez niezle strzelal z dystansu. co do atrybutow psychicznych to przede wszystkim kreatywnosc. a co do snajpera to biore pod uwage drybling technike i wykanczanie a z psychicznych blyskotliwosc i decyzje.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
0
26.08.2006 11:14    #5
W ogole nie musisz tego ustawiac, jesli nie grasz na snajpera ani rozgrywajacego.

Asparuch Partyzant

0
26.08.2006 13:30    #6
Snajper czyli Target Man w teorii koleś który nie ma strzelać bramek a zgrywać piłki do innych, tak jast teoria, ale ja w Ligue 2 (Istres) przez cały sezon grałem 1 napastnikiem - snajperem i gość zdobył dla mnie w 31 meczach 38 goli, i w ogóle rzadko zgrywał, najczęściej sam wykorzystywał sytuacje, więc nie wiem czy to co piszą o Target Manie jest prawdą

Zibenek Partyzant

0
26.08.2006 16:24    #7
Ja używam często opcji snajper do jednego zawodnika - tego co gra dobrze głową (OBOWIĄZKOWO !) i musi mieć również wykończenia. Np. wspaniale na snajperze spisuje się Tomek Kosztowniak albo Marek Kowal.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.