Kontuzje

xaviz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.03.2015, 13:21    Pytanie
Witam, szukałem po internecie informacji na temat kontuzji w fm 2015 ale wszystkie tematy odbiegały od oczekującej odpowiedzi.
Czy wiecie jak naprawić plagę kontuzji w fm 15? To jest strasznie uciążliwe, łatki na poprawienie kontuzji z poprzednich wersji nie działają.
Proszę o konkretne odpowiedzi.

Regards,
Xaviz

gucioprawda Młody aktywista

0
19.03.2015 13:39    #1
Zmniejszyć obciążenia.

mwilu Partyzant

0
05.04.2015 18:10    #2
Ja to mam dosyć FMa od roku 2013. Ciągłe problemy z kontuzjami, w żaden sposób nie do wyeliminowania. Mam oryginalnego FMa 15, zacząłem grać po kupnie w zeszłym roku i wszechobecne kontuzje doprowadzały mnie do szału. Zagralem kilka sezonów i dałem sobie spokój, co mecz to kontuzja, niezależnie jaką drużyną bym grał i jaki trening stosował kontuzji jest multum. Dzisiaj odpalilem znowu, zainstalowalem aktualizacje 15.3.1. Zagrałem 8 meczy, nie miałem ani jednego(!!!) meczu w którym nie doznałbym kontuzji, dodatkowo co chwile kontuzja na treningu. Po 8 kolejce mam do dyspozycji 12 graczy !! Mam gdzieś taką grę, nie wiem za co zapłacilem.

kuligu Partyzant

0
05.04.2015 18:23    #3
Mam podobny problem. Stosuję wszystkie porady jakie znalazłem i nic to nie daje. FM 15.3.1

jacobfcb Partyzant

0
05.04.2015 18:35    #4
Problem może tkwić w ilości (albo braku :D ) fizjoterapeutów.
Miałem to samo, ale zmniejszyłem obciążenia treningowe z wysokich na średnie, dając dzień odpoczynku po i przed meczem. Miałem chyba z 5-7 meczy gdzie kontuzja goniła kontuzję. Po tej zmianie wszystko jest okej :) Oczywiście trafi się jakaś kontuzja, ale już na pewno nie z taką częstotliwością.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.