Witam ludzie!
Potrzebuje Waszej pomocy bo utknąłem na ogromnym transferze. A mianowicie mam rok 2017 i udało mi się namówić CR7 na przejście do Juventusu. Żeby to zrobić musiałem mu dać ogromny hajs [a sam wykup to prawie 50mln]. No i właśnie tu mam problem bo warunki jakie musiałem przedstawić są prze ogromne:
Zostanie kapitanem
350tysięcy euro tygodniowo
175tysięcy za występ
175tysięcy za bramkę
75tysięcy za niewykorzystanego rezerwowego
1,7mln za wygranie ligi mistrzów
10,5mln gotówki za podpisanie
1,6mln dla agenta
O.o kasa jak cholera, ale kurde jednak to CR7. Druga opcja to Benzema:
245tys tygodniowo
46tysięcy za występ
58tysięcy za bramke
15,25tysięcy za niewykorzystanego rezerwowego
1,6mln za wygranie ligi mistrzów
9,5 za podpisanie kontraktu
4,6 dla agenta
Kurde co robić brać, któregoś czy szukać dalej O.o dodam tyle, że potrzebuje napastnika z prawdziwego zdarzenia i właściwie nie potrzebuje więcej wzmocnień. [Co prawda CR7 to skrzydłowy, ale jako napastnik tez grać może].
Potrzebuje Waszej pomocy bo utknąłem na ogromnym transferze. A mianowicie mam rok 2017 i udało mi się namówić CR7 na przejście do Juventusu. Żeby to zrobić musiałem mu dać ogromny hajs [a sam wykup to prawie 50mln]. No i właśnie tu mam problem bo warunki jakie musiałem przedstawić są prze ogromne:
Zostanie kapitanem
350tysięcy euro tygodniowo
175tysięcy za występ
175tysięcy za bramkę
75tysięcy za niewykorzystanego rezerwowego
1,7mln za wygranie ligi mistrzów
10,5mln gotówki za podpisanie
1,6mln dla agenta
O.o kasa jak cholera, ale kurde jednak to CR7. Druga opcja to Benzema:
245tys tygodniowo
46tysięcy za występ
58tysięcy za bramke
15,25tysięcy za niewykorzystanego rezerwowego
1,6mln za wygranie ligi mistrzów
9,5 za podpisanie kontraktu
4,6 dla agenta
Kurde co robić brać, któregoś czy szukać dalej O.o dodam tyle, że potrzebuje napastnika z prawdziwego zdarzenia i właściwie nie potrzebuje więcej wzmocnień. [Co prawda CR7 to skrzydłowy, ale jako napastnik tez grać może].
Najnowsze posty