Hej, prowadzę Manchester United i moja taktyka jest dobra, ale mam problemy. U siebie mogę wygrać z City z 2-0, Arsenalem czy Liverpoolem, ale na wyjazdach przegrywam z Sunderlandem, który jest 19 i West Bromem 20, na dodatek przegyrwam po 1-3/2-4. Mam 20 styczeń i u siebie nie przegrałem ani jednego meczu, a na razie na wyjeździe wygrałem zaledwie dwa razy, ale szczęśliwie 3-2. Czy ma ktoś jakąś taktykę na mecze wyjazdowe? Proszę o pomoc. Jeśli będzie trzeba to wrzucę tutaj swoją obecną taktykę.
Druga sprawa to ofensywne rzuty rożne. Widziałem na internecie, gdzie ktoś zdobywał po 40 goli na sezon po rzutach rożnych. Ja obecnie zdobyłem tylko jedną bramkę z tego stałego fragmentu gry. Macie jakieś propozycję jak zdobywać więcej goli po tych rzutach rożnych? Jakieś taktyki, cokolwiek, bardzo chciałbym być skuteczniejszy z rzutów roznych. Proszę o komentarze i pomoc, miłego wieczoru
Druga sprawa to ofensywne rzuty rożne. Widziałem na internecie, gdzie ktoś zdobywał po 40 goli na sezon po rzutach rożnych. Ja obecnie zdobyłem tylko jedną bramkę z tego stałego fragmentu gry. Macie jakieś propozycję jak zdobywać więcej goli po tych rzutach rożnych? Jakieś taktyki, cokolwiek, bardzo chciałbym być skuteczniejszy z rzutów roznych. Proszę o komentarze i pomoc, miłego wieczoru
Najnowsze posty