Gram 2-gą karierę na FM 16. Wcześniej w Oxfordzie udawało się bezproblemowo uzyskiwać zgodę zarządu na nowe etaty trenerów, fizjoterpauetów przy dobrych wynikach finansowych klubu. Tymczasem obecnie gram sezon 18/19 Charlton Athletic, mam bazę treningową 4,5 gwiazdki a od pewnego czasu zarząd nie chce poszerzyć sztabu trenerskiego zespołu seniorskiego (14 trenerów) i fizjoterapeutów (9).
Dziwi mnie to, bo pamiętam, że gdy rosła reputacja klubu to z automatu zarządy zwiększały liczbę etatow. Reputacja moja jest na poziomie 4 gwiazdek, gram w Europa League, wygrałem Capital One Cup, a osły nie chcą za nic wyrazić zgody.
Znacie jakiś trick, żeby oszukać te zasrane skrypty.
Dodatkowe etaty są konieczne, bo zmarnuję cudowne pokolenie na czele z Pavonem, Nourim i Cascinim - średnia wieku u mnie to ledwo ponad 22 lata
Dziwi mnie to, bo pamiętam, że gdy rosła reputacja klubu to z automatu zarządy zwiększały liczbę etatow. Reputacja moja jest na poziomie 4 gwiazdek, gram w Europa League, wygrałem Capital One Cup, a osły nie chcą za nic wyrazić zgody.
Znacie jakiś trick, żeby oszukać te zasrane skrypty.
Dodatkowe etaty są konieczne, bo zmarnuję cudowne pokolenie na czele z Pavonem, Nourim i Cascinim - średnia wieku u mnie to ledwo ponad 22 lata
Najnowsze posty