Też się zastanawiam, bo wszędzie piszą, że jak zawodnikowi pyknie 18 lat to najważniejsze są dla niego minuty rozegrane, a nie tyle trenerzy czy poziom obiektów treningowych... i zastanawiam się czy grając Valencią gdzie w Hiszpanii 2 drużyna (rezerwy) to tak jakby osobny klub lepiej wypożyczać piłkarzy, bo z tego co widzę, w rezerwach coś się chyba nie rozwijają, co jest dziwne, bo grają w 2 lidze i w innym klubie np na tym poziomie rozgrywek się rozwijają...tylko, że nie zawsze dostaję ofertę z 2 ligi jak chce wypożyczyć piłkarza, prawdopodobnie przez reputację, bo atrybuty ma dobre i mógłby nawet grać w 1 lidze w tych słabszych klubach i dostaję oferty z 3 ligi...a piłkarz wg scouta ma że jest odpowiedni dla 2 ligi...dopiero wypożyczyłem piłkarzy, ale jeden miał np od razu kreski w dól przy wszystkich atrybutach i nie wiem czy z 2 gwiazdek CA nie spadło mu na 1,5, zastanawiam się czy lepiej trzymać ich żeby trenowali z 1 drużyną i nie grali praktycznie nic, bo mam już rezerwowych których wprowadzam i dla nich nie mam miejsca czy ich wypożyczać do tej 2-3 ligi gdzie będą grali w każdym meczu...tylko jeśli im będą spadały atrybuty lub ich rozwój zastopuje to nie warto ;/
Ktoś może grał w jakiejś lidze gdzie w drużynie rezerwowej dobrze rozwijają się zawodnicy i najlepiej jakby nie trzeba było ich rejestrować i można by było przenosić sobie ich do 1 drużyny w razie potrzeby? Oprócz Anglii...
Najnowsze posty