Co jest grane?

czaaareeek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.10.2006, 23:56    Pytanie
Powiedzcie mi co się dzieje i czy tak ma być, że jak chcę zamówić fm'a przez cmrev to w cenie jest kwota 0,80zl? 80groszy?? bo tak to rozumiem,zwłaszcza, że cena bez obniżki to 99,90zl I drugie pytanko to czy tylko jak zamawiam fm'a przez cmrev to kosztuje 79,90zl?? Bo jak wszedłem normalnie na gram.pl to kosztuje 99,90zl i najwyżej istnieje szansa obniżki o wPLN które są już w fm'ie czyli tylko o 10zl.Tak więc o co chodzi,czy tylko klikając w "zamów za pośrednictwem cmrev" otrzymuję zniżkę? p.s skąd macie takie chody :)) I wytłumaczcie mi dlaczego ciągle mam 0,80zl?? Ehhh chciałbym zamówic ale mam wątpliwości :/

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
08.10.2006 00:06    #1
Ostatnio sklep gram.pl byl nieco aktualizowany i zapewne nie wszystko poszlo tak jak powinno. Stad blad z cena a takze niemoznosc sfinalizowania transakcji. Jesli wszystko juz bedzie dzialac poprawnie, to bedziesz mogl zamowic FMa po promocyjnej cenie wlasnie za to, ze jestes czytelnikiem CM Rev :> Warunki nabycia gry za naszym posrednictwem roznia sie od tych obowiazujacych normalny jej zakup poprzez sklep gram.pl.

czaaareeek Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
08.10.2006 00:19    #2
Dzięki Jakubkwa :)))

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution