Transfery.

chelmianin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.11.2006, 20:12    Pytanie
Witam. Gram w fm`a raczej wiekszymi klubami (obecnie Arsenalem) i chcialbym sie zapytac, czy to juz tak jest, ze jezeli ja kupuje jakiegos zawidnika "z wyzszej polki", to musze za niego dac nawet 5 razy wieksza sume, niz on jest wart, a jezeli ktos chce ode mnie kupic jakiegos gracza, rowniez z najwyzszej polki (np. Rosicky, czy Hleb), to nie wezme od przeciwnika nawet polowy wartosci Rosicky`ego czy Hleb`a. Nie da sie tego gdzies zmienic? Jezeli ja kupuje za ogromne pieniadze graczy, to tez powinienem graczy za ogromne pieniadze sprzedawac. Z gory dzieki za pomoc.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
0
16.11.2006 20:15    #1
W programe FM Genie Scout są minimalne ceny, które rządają kluby. Komputer ma wbudowane wartośći za które sprzedaje. Np Ronaldinho nie da się kupić, bo jest wart ponad 100 mln Ł. Jak twoj pilkarz dobrze gra, to zglosza sie po niego z ogromnymi ofertami, jesli natomiast nie wystawiasz go do skladu to nikt go nie kupi. Nowi zawodnicy ktorzy przyszli dopiero co do klubu niechetnie sa od razu oddawani.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
16.11.2006 20:21    #2
Nie musisz 5 razy przewyższać ceny. Fernando Torresa można kupić za 66mln euro, czyli chyba za tyle, ile jest warty ;) A jeśli chodzi o twoich zawodników, to równie mocno przebijaj ceny. Ja , grając w demo Arsenalem, zażądałem od Chelsea 65mln euro za Kolo Toure i się zgodzili, mimo że mój obrońca był warty 14,5mln euro... :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.