zwolnione tempo

Torsen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.12.2006, 14:39    Pytanie
Nie instalowałem łatki, od razu zainstalowałem wersję z poprawką, a wraz z nią kilka elementów graficznych pochodzących z tego serwisu (facepack, loga klubowe). Nie zauważyłem, by wpłynęło to na ogromną liczbę kontuzji, co gorsza jednak, coś popsuło się w silniku meczowym. To, co wyświetlane jest "w czasie rzeczywistym", odbywa się w zwolnionym tempie, jak w trybie powtórki. Powtórki zaś odwrotnie - lecą w trybie meczowym.
Czy ktoś spotkał się z takim efektem? Jak temu zaradzić? Nie chciałbym przeinstalowywać całości, szkoda sejwów ;)

michalek112 Partyzant

0
17.12.2006 14:46    #1
to zrób kopie sejwów, masz je w moje dokumenty/sports interactive
skopiuj je na przykład na pulpit albo na płyte

pikers Partyzant

0
17.12.2006 14:53    #2
a nie masz przypadkiem jakiejs skórki ?? bo jeżeli masz to zmień na orginalną i wszystko bedzie działac tak jak ma byc:) bo mi sie tak zdarzyło jak używałem innych skórek a nie orginalna;) pozdro

Torsen Partyzant

0
18.12.2006 21:59    #3
Niestety powodem jest stuningowana łatka. Przeinstalowałem grę, zainstalowałem tę nową łatkę, wgrałem stare sejwy i jest nadal to samo. Nie zmieniałem nic w opcjach skórki, ani żadnych innych, nie wgrywałem też żadnej grafiki. Mecze są w zwolnionym tempie, a powtórki w przyspieszonym. Poważnie, proszę fachowców o pomoc.

LUBER Partyzant

0
18.12.2006 22:02    #4
Zmien skina na Flexion(Domyślny), potem przesuń suwak szybkości meczu na odpowiadający tobie.Wszystko wróci do normy :)

Pozdrawiam :]

Torsen Partyzant

0
18.12.2006 22:11    #5
Suwaka nie ruszałem, podobnie jak skina. Obydwa wspomniane ustawienia są domyślne.

Torsen Partyzant

0
19.12.2006 15:49    #6
Jeszcze raz, jeśli ktoś się na tym zna, bardzo proszę o pomoc. Najwyraźniej jest to jakiś bug, który występuje tylko u mnie.

Sigon Partyzant

0
14.10.2007 10:59    #7
Drogi Torsen Mam identyczny problem. pewnego pieknego razu zachialo mi sie grac na przyspeiszonym tempie gry. gralem w tym tempie bardzo dlugo ale gdy juz chcialem widziec dokladnie jak moi zawodnicy radza sobie na murawie to niestety okazalo sie ze "normalne tempo gry" mam zwolnione... straszne zwolnione... gdy ponownie przesunalem suwak na "przyspieszone" to chodzi mi tak jakbym gral na normalnym... i tez nikt mi nie moze pomoc... aktualnie nie moge przeinstaowac gry poniewaz pozyczylem moja plytke koledze... bylem zmuszony sciagnac no-cd cracka... i nie wiem czy to moze od tego silnik gry tak sie zniszczyl...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.