Hmmm....Coś Nie Tak Z Grą?

Papajos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.03.2007, 15:28    Pytanie
witam mam pewien Można to nzawać "problem" gram sobie ROMą W FM07 I jest wszytko elegancko wygrywam np. 5 meczow pod rzad i jak zapisze gre wujde z niej i potem załaduje to qwa moi piłkarze grają gorzej niż wczesniej :/ rozumiem że to może być spadek formy ale qwa taki tragiczny? gdzie wczesniej przed zaspisem pokonałem INTER,JUVE ?? czy wy też macie takie wrażenie? jak tak to co można w takiej sytuacji zrobić? po zapisaniu iwyjsciu z gry znowu po meczu jakims kiepskim zapisać i znwou załadować? bezsensu trochę to jest....ale no na to wygląda, że te save'y jakoś tak dziwnie działają na gre....

raca Partyzant

0
16.10.2007 19:40    #10
Mam coś podobnego właśnie teraz .. Przegrałem z Racing`iem 3:0 i tyle samo kilka dni wcześniej z Zaragozą, z Salamancą (benjaminek) wygrałem tylko 1:0 .. strach właśnie teraz z Barceloną grać :| Gram Realem

Wolfe Tone Partyzant

0
16.10.2007 19:50    #11
Tez sie kiedys nad tym zastanawialem, bo rowniez mi sie to zdarza. Wyjasnienia sam nie znalazlem i chyba tez nie znajdziemy. W za zlozona gre gramy, jak by na wszystko bylo wyjasnienie to nie byla by juz taka piekna i za prosto by sie grala. To moze byc przypadek, w ktorym szukamy drugiego dna. Takie wpadki sie zdarzaja nawet najwiekszym druzynom w rzeczywistosci.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.10.2007 20:47    #12
Widać zawodnicy wolą grać kilkanaście meczy bez przerwy, niż grać na drugi dzień :D

A po za tym, ja takiej różnicy u siebie nigdy nie zauważyłem. Myślę że tak ci się tylko wydaje, bo po prostu zawodnicy są przemęczeni, albo coś im powiedziałeś niedobrze w rozmowie motywacyjnej

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution