opcje urlopu

darman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.11.2005, 18:54    Pytanie
hej, nie wiem jak wy, ale ja mam problem ze znalezieniem opcji(która była w FM 2005) opcji z ustawianiem urlopów dla zawodników. Denerwuje mnie jak po zakończeniu sezonu(przyp. liga polska) goście mi wyjeżdżaja na wakacje(po powrocie sa tak zdziadzeni, że szok). Jest gdzieś ta opcja?
A może jej nie ma wogóle ;/, bo w końcu panowie z SI od dłuższego czasu stawiają na jak najlepszą realność gry, a przecież normalnie zawodnicy wybywają na wakacje. Chociaż moik zdaniem powinno dać się chociaż ustawić termin trwania teego urlopu...
pozdr.

bany 2408 Proletariat

0
30.11.2005 21:19    #1
wg. mnie to jest troche dziwne!tez szukalem tej opcji i jej chyba nie ma.u mnie jak gram barcelona to pojechali sobie na urolp na dwa miechy!!!to chyba przesada.jak juz wrocili to po rozpoczeciu ligi kazdy mnie w niej lal jak chcial.po 14 kolejkach jako obronca tytulu bylem w strefie spadkowej!!!nie wiem o co chodzi z tymi przygotowaniami.moglby ktos napisac jak przygotowal swoj zespol i gral dobrze.moze to jakis bug?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.