Bug??

krooger1988 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.08.2007, 14:31    Pytanie
Gram sobie Warta Poznan i postanowilem zatrudnic trenera bramkarzy. W tym celu umiescilem ogloszenie i po pewnym czasie zglosil sie jeden kandydat. Nie majac wyboru postanowilem zlozyc mu oferte kontraktu i tu oto moje zdziwienie,a mianowicvie osobnik ten zyczy sobie pensje miesieczna w wysokosci uwaga 0 zł ;| o co tu chodzi?? czy to jakis bug, czy zdazalo wam sie kiedys miec taka sytuacje??

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
18.08.2007 09:50    #20
Temat się wyczerpał.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
18.08.2007 09:53    #21
Ja kiedyś grałem Realem Madryt i jakiś piłkarz z młodzieżówki zgodził mi się pracować za free.
Jesteśmy tu aby pomagać...

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.