Herby zamiast flag

Troll13 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.08.2007, 15:39    Pytanie
ściągnełem logopacki ale nie było ich widać więc postanowiłem zmienić coś w ustawieniach i tam zmieniłem że kluby wreszcie mają orginalne loga ale za to reprezentacje zamiast flag mają herby... ;/ i tak malta ma taki sam herb jak 5 innych państw, czy wie ktoś jak to zmienić bez ponownego instalowania fm'a ( zaraz ktoś pewnie napisze że nie chce na nowo instalować fm'a bo jestem piratem, a wieć piraem nie jestem)

krooger1988 Młody aktywista

0
06.08.2007 15:41    #1
Dlaczego odrazu piratem?? Nikt cie bezpodstawnie nie osadza a co do tych herbow to osobiscie nie mam pojecia ;/ pewnie cos w configu trzeba poszperac :)

wrzask1992 Młody aktywista

0
06.08.2007 16:40    #2
może nieopacznie coś kliknąłeś:) postaraj się wejść w ustawienia i przeanalizować każdy swój ruch jaki przedtem wykonałeś może uda ci się znaleźć to co zepsułeś i naprawić to. To jest bodajże najsensowniejsze rozwiązanie.

krooger1988 Młody aktywista

0
06.08.2007 16:47    #3
Aha moze fudi cos na to poradzi bo on przy swoim update'cie tez zmienil flagi na herby :)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
06.08.2007 17:05    #4
On zmieniał flagi Polską z Portugalską, a na to co zrobiłeś jest jeden sposób, musisz przeinstalować FMa, albo odznaczyć to co zaznaczyłeś, innego wyjścia nie ma. Żeby Ci loga działały wystarczyło odznaczyć buforowanie skórki. Może też ściągnąłeś dodatek, który zamienia loga z herbami w reprezentacjach krajowych.

Troll13 Partyzant

0
06.08.2007 21:59    #5
ehh.. dzisiaj próbowałem odznaczać i zaznaczać po kolei i nie wiem, właśnie kiedy odznaczyłem buforowanie mi się takie coś zrobiło, no nic będe próbował a jak nie to na nowo fm'ka bede instalował, może jeszcze ktoś wpadnie na coś mądrego

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.08.2007 02:00    #6
Po odznaczeniu buforowania skórki i jej przeładowaniu zazwyczaj pojawiają się wklejone przez Ciebie różnego rodzaju "packi". Proponuje Ci usunąć wszystkie dodatki graficzne jakie ostatnio wklejałeś, bo być może, któryś z configów w nich zawartych ma błędne komendy. Jak nic nie pomoże będziesz musiał zrobić reinstal bądź grać tak jak teraz. Na przyszłość nie wrzucaj do FMa czego popadnie, bo efekty mogą być odwrotne z oczekiwanymi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.