Dobry bramkarz czy dziurawa obrona?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.08.2007, 13:24    Pytanie
Mam mały dylemat i oczekuje pomcy.

Czy mam się cieszyć gdy mój bramkarz broni na 9 czy 10?

Bo to raczej oznacza dziurawą obronę.Napastnicy przeciwnika dochodzą do dogodnych sytuacji ale biją głową w mur.

Nie wiem czy zmienić taktykę czy co?

Czy może grać bardziej defensywnie?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
26.08.2007 13:31    #1
9pucek ciesz sie x) - nie oznacza to czasami własnie tego xD Od tego jest pozycja bramkarz zeby tez sie pokazac , nie ? x) wiec moim zdaniem jak bramkarz ma ocene 8 ( i w góre ) to powód do radości -> moze obrona sie w tej chwili nie spisała ale golkiper tez musi miec swoje dni xD Lecz tak jak powiedziałem -> nie koniecznie to wina obrony :))

Użytkownik uznał post za pomocny

kivi73 Partyzant

0
26.08.2007 13:31    #2
lepiej by było gdyby bramkarz i obrońcy grali na 8
To wina taktyki...

kivi73 Partyzant

0
26.08.2007 13:32    #3
poczytaj troch SPACER TAKTYCZNY to jest dobre i troche Ci pomoże..

Użytkownik uznał post za pomocny

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.08.2007 13:46    #4
nie jest to wina tktyki lecz obronców ja proponował bym Ci zakupic jednego srodkowego obronce i cofnąc ich za obronców bocznych

Yodassss Młody aktywista

0
26.08.2007 16:35    #5
Ale to wcale nie jest złe. Jeśli grasz ze świetnym przeciwnikiem, to nawet bdb obrona może Ci nie wystarczyć. Wtedy liczy się bramkarz. Poza tym, bramkarz może dostać ocenę 9 nawet po dwóch świetnych interwencjach. Jeśli zdarzają Ci się nagminnie dobre oceny bramkarza i słabe obrony, to po prostu wymień piłkarzy ;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.