Spalony

RadoCzado Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.08.2007, 19:13    Pytanie
Czy jest jakas mozliwosc wyeliminowania kwesti spalonego?? tzn pewnie zauwazyliscie ze jak gracie i jest spalony to gra sie tnie? jakub malecki byl na spalonym i wtedy czas idzie wolno czy jest na to jakies razwiazanie??
pozdro

Carrot Młody aktywista

0
26.08.2007 22:15    #10
no co prawda to prawda kompa mam dobrego;) ale o tym slysze pierwszy raz, a jak mieszkalem w polsce jeszcze to mialem lipnego kompa i tez takie cos ise nie zdarzalo :D wiec dlateog jestem zdziwiony :)

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.08.2007 22:32    #11
też mam przyzwoitego ,ale jak gram w FMa a to jakies 30 dni jest(tylko 2007) to ani razu cos takiego mi sie nie zdarzylo

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
27.08.2007 01:35    #12
tak mam to

to jest chyba w każdym FM-ie

nie wiem czemu nikt z tym w końcu czegoś nie zrobił na patchu 7.0.2 dalej to jest
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.08.2007 08:04    #13
jak jest bramka ze spalonego to nie pojawia sie tak szybko jak zawsze ten napis Gool!!!!

druga rzecz chcialbym dodac w tym temacie, otoz jak napastnik dostaje podanie i biegnie do bramki, strzela, bramkarz odbija i wtedy dopiero pokazuje ze napastnik spalil(nie zawsze taka dokladnie sama sytuacja, ale czasem po prostu widac ze spalony jest 15 metrowy a on biegnie i dopiero po paru/parunastu sekundach sedzia reaguje. to mocno denerwuje w ostatnich minutach meczu, bo wiesz ze spalony ale tracisz czas przez arbitra.
uwazam ze to powinno ulec poprawie w FM 2008 razem z tym przycinaniem przy golu ze spalonego

Hunter91 Młody aktywista

0
27.08.2007 09:04    #14
Ja mam słabrgo kompa 256 RAM i procek 750 MHz i jeszcze nigdy mi sie to nie zdarzyło to chyba po prostu przypadki ze u jednych sie tnie a u innych nie bez względu na komp

Ciartur Młody aktywista

0
29.08.2007 12:22    #15
Najgorsze jest to, że czasami zamiast pokazywać akcji w trybie 'Boisko' pokazują jak zawodnicy podają piłkę np. po spalonym, wolnym itp. :/ mam nadzieję że to zmieni się w FM 2008 bo i tak tam nic się nie dzieje :/ (ale wystarczy nacisnąć tylko pauza a potem graj i wszystko w porządku [na szczęście]) ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.