Cechy trenera

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.08.2007, 21:59    Pytanie
Szukam asystenta ale nie wiem jakie cechy brać pod uwagę (które są najważniejsze),i czy spore rotacje w sztabie szkoleniowym nie wpłyną negatywnie na grę zespołu.

pawelek17 Młody aktywista

0
26.08.2007 22:04    #1
ja bym brał pod uwagę takie atrybuty jak (kierowanie zespołem, motywowanie, praca z juniorami) najczęściej patrze na te atrybuty.... możliwe że może to źle wpłynąć na grę zespołu
ale to też zależy czy dany zawodnik lubi go czy nie :)

Użytkownik uznał post za pomocny

boro92921 Przodownik pracy

0
26.08.2007 22:06    #2
ja tam sobie zawsze patrze tak ogolnie czy w statach przewaza kolor pomaranczowy chyba atak obrona i jesli chcesz isc na urlop to kierowanie zespolem ale tak ogolnie lepiej patrzec a jesli chodzi o rotacje to mi sie wydaje ze jesli grasz bardzo slabym klubem to powinienes stopniowo dawac coraz lepszych szkoleniowcow a jesli w miare niezlym to tak za duzej rotacji tez bym nie stosowal najlepiej w trakcie urlopu a jesli juz to tylko max po 2-3 nowych trenerow ja tak robie i nie zauwazylem zmiany na gorsze

Ale sie rozpisalem ;P

Ciartur Młody aktywista

0
26.08.2007 22:07    #3
Jeśli chcesz aby manager pomoagał ci kierować zespołem (wystawiać skład) to kierowanie zespołem. Ogólem przydaje się też wiedza taktyczna. A jeśli asystent ma motywować zawodników to motywowanie. Ja na początku gry zawsze robiłem rotację w sztabiue szkoleniowym i chyba nie wpłynęło to zabardzo na grę zespołu;)

Madritista Partyzant

0
27.08.2007 10:04    #4
Ja dodam jeszcze że patrzę u asystenta na ocenę umiejętności i potencjału zawodnika, gdyby on miałby ci pomóc w wybraniu pierwszej 11

meszynski_m Młody aktywista

0
27.08.2007 11:05    #5
Najważniejszy jest atrybut - Taktyka -, później warto sprawdzić jaką ma ulubioną taktykę, najlepiej żeby była bardzo zbliżona do naszej.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution