raport o zespole

boro92921 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.08.2007, 20:56    Pytanie
Czy u was w raporcie asystenta o zespole był kiedyś tekst typu że drużyna jest wystarczająco mocna??? Bo już trochę gram w managera i nigdy asystent nie powiedzial czegoś takiego tylko zdania typu: Drużyna w obecnym składzie nie ma szans na mistrzostwo raz grałem nawet Chelsea dokupiłem sobie jeszcze kogoś i było to samo

boro92921 Przodownik pracy

0
28.08.2007 21:40    #10
no coz pozostaje miec nadzieje ze nie bedzie tego w FM 2008 to tyle dziex wszystkim

ciesiel Partyzant

0
28.08.2007 22:13    #11
Ja miałem, że asystent mówił, że drużyna jest silna, lecz pod pewnymi względami moglibyśmy się poprawić

Tores ReDevil Młody aktywista

0
28.08.2007 22:21    #12
Gdy z ciekawości zacząłem grę FCB i Man Utd to o dziwo usłyszłem od asytenta - "Drużyna ma wystarczająco silny skład by walczyć o mistrzostwo"

Damiano-pl Partyzant

0
29.08.2007 00:25    #13
Ja również gram Chelsea Londyn i mam pakę nie do pokonania, a asystent mówi, że w obecnym składzie będę musiał się niemiłosiernie natrudzić by zdobyć mistrzostwo. Praktycznie zawsze tak mam. Oceny z "gwiazdkami" również nie są adekwatne do umiejętności o obecnej formy. Na DP mam Ballacka, Essiena i Gago, a asysten mówi, że najsłabszym ogniwem drużyny jest Lassana Diarra(*). :|

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.08.2007 10:10    #14
Mi czasami mówił że zespół który posiadam jest odpowiednio mocny aby zdominować ligę i że mam wystarczające rezerwy aby poradzić sobie z plagą kontuzji.
Jesteśmy tu aby pomagać...

Yelonek Partyzant

0
29.08.2007 13:34    #15
Jesli chcecie zeby asystent pochwalił skład musicie miec dwie jedenastki z okresloną liczbą gwiazdek np. kandydat do spadku musi miec 22 pilkarzy z dwoma gwiazdkami, a w np. Chealsea pewnie asystent chciałby 22 z pięcioma gwiazdkami, ale np. jesli macie 20 pilkarzy z wymaganą liczbą gwiazdek powiedzmy obroncow to asystent powie, ze mamy dobry sklad, ale w razie kontuzji ktoregos z defensorow nasza obrona moze sie rozleciec, a wlasnie jesli mamy dwie rowne jedenastki to powie, ze posiadamy wystarczające rezerwy i mozemy calkiem niezle poradzic sobie z wyznaczonym nam celem

Ciartur Młody aktywista

0
29.08.2007 17:20    #16
Ja mam w Uni Janikowo tak:
"Artur Poholejko uważa, że Unia Janikowo dysponuje zespołem, który powinien całkiem dobrze radzić sobie w tych rozgrywkach (2 Liga). Jest też bardzo zadowolony z liczebności składu i uważa, że nasi piłkarze niewątpliwie są w stanie zrealizować stawiane przed nimi cele.

Przyznaje, że posiadanie w zespole dobrych zmienników, takich jak Branko Rasić, sprawia iż w bieżącym sezonie Unia Janikowo dysponuje stosownymi rezerwami."

PS
Dopiero co zacząłem 1 sezon. Jestem po jednym meczu ;).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.