Pomocy z Edytorem!!!!!!

Jason_X Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.08.2007, 16:11    Pytanie
Witam, jestem nowy i odrazu wale prosto z mostu, gdyż mam pewnien potężn problem z Edytorem.

Jako maniak FM i football'u robiłem swój własny Update do FM. Starałem się być bardzo dokładny- oprócz takich hitów jak Robbeny, Sneijdery , Smolarki itp robiłem jak mogłem ligę rosyjką, ukraińską czy Argetyńską- prawie wszytko co udało mi się wynaleść w necie. Przez kilka wieczorów zrobilem idealny update do 2.Bundesligi i Championship.

i o to w sobote lub niedziele chcąc dać Luque z NUFC do Ajaxu odpaliłem edytor daje load i Edytor wywala mi "The database faild to Load"
Nie wiem co się mogło schrzanić,inne updaty działają bez problemowo. Normalnie pochlastam się jeżeli okaże się że cała moja praca związana z updatem pójdzie sie walić..........

Problem chyba tkwi w pliku people.db (podmieniłem ten plik ze swojej bazy do bazy oficjalnej i tamta sie równierz nie ładuje)

Niech ktoś coś pomoże z góry dzięki

ON 1908 Partyzant

0
29.08.2007 16:19    #1
ja tez tak miałem gdy nie miałem 7.0.2 a miałem rambo to tez pisało w load the database faild to load a ty masz patcha 7.0.2?jak tak to nie wiem co sie pochrzaniło!?

boncur Partyzant

0
29.08.2007 16:22    #2
Obawiam sie,ze to już koniec:( Ja również korzystam z edytora robiąc dla siebie uaktualnienia i już sie wiele razy spotkałem z tym błędem.Dokładnie w tym samym miejscu wczytywania.Ja po każdym zapisie nowej daty robie jej kopie i w ten sposób jak sie jedna nie wczyta to ta druga już z powodzenie funkcjonuje.
Z grzebania w edytorze bierze się również osławiony błąd pt."Crash Dumps",ale to już inna bajka.

Ciartur Młody aktywista

0
29.08.2007 16:26    #3
To koniec no chyba że da się to przywrócić ale ja się na tym nie znam :/

Ciartur Młody aktywista

0
29.08.2007 16:30    #4
A tak pozatym chciałbym się zkontaktować z którymś z adminów najlepiej przez gg

PS
nie chcę zaśmiecać Suflera ;)

Jason_X Partyzant

0
29.08.2007 22:18    #5
Tak mam 7.02 Patcha, i zrobiło mi się tak nagle. No nic zobaczymy czy cos wyjdzie po zakonczeniu okienka. Potem najwyżej bedzie trzeba nanieść poprawki ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.