Własna taktyka.

MariuszZST Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.09.2007, 12:28    Pytanie
Witam. Zaczełem grać w fm 07, gram zespołem U.D Almeria z 2drugiej ligi hiszpańskiej. Nie chce grać na cudzych taxach więc chciałem zrobić swoja, ale nie potrafie zrobić takiej by wygrywać. Mój zespół nie jest słaby jak na drugą lige, takim składem powinniem sobie poradzić, ale bez taktyki nic nie osiągne. Nie wiem na jakiej zasadzie mam ją zrobić, przeanailozwałem zespół ustawiłem taktyke, ale i tak mi nie wyszło ;/ Może ktoś mi z tą pierwsza taktyka by pomógł? Chce coś zrobić samemu, a że niewychodzi mi to zabardzo prosze Was abyście pomogli mi poprawić taktyke i napisać jakie błędy popelniłem :P Gram na zwykłej grze bez patchy itp, zwykłym składem :P
Oto taktyka
http://s004.(...)p;gk=gsm
Niech ktoś ZEDYTUJE ją usiebie i umiesci na wislijto i napisze jakie błedy zrobiłem. ;-)

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.09.2007 12:55    #1
narazie nie kombinuj z taktyką lepiej bedzie jak zagrasz najlepszą według mnie taktyką 4-4-2 i 2 defensywnymi pomocnikami w środku poza tym agresywny odbiór szybkie tempo pułapki i kontry

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
01.09.2007 12:56    #2
A w czym problem? (...)

MariuszZST Partyzant

0
01.09.2007 12:59    #3
Dostaje w dupe, albo remisuje ze słabiakami z 2ligi o0 A niechce grać na cudzych taxach, chce zrobić coś sam, choćby w połowie :P Bo inaczej się nic nie naucze :D

wrzask1992 Młody aktywista

0
01.09.2007 12:59    #4
przeczytaj sobie spacer taktyczny i diament jest najlepszym przyjacielem, noe są tu na stronce i wyciągnij wnioski, ja gram diamentem i nie narzekam

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.