sprzedaz zawodnikow

geo.adi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.09.2007, 20:46    Pytanie
jade sobie jvuentusem kolejny osmy juz sezon, idzie calkiem niezle, ale mam jeden problem. bardzo ciezko jest mi sprzedac zawodnika. np taki obronca alessandro tuia, mlody (23 lata) wysokie statystyki, ale nie miesci mi sie w pierwszym skladzie i chce sie go pozbyc. wywalam go na liste transferowa, ustawiam status 'nie jest potrzebny klubowi', obnizam cene itp. sa kluby zainteresowane, wszystko cacy a jak im go proponuje za malutkie pieniadze to pisza ze nie sa juz nim zaintersowani. generalnie mam tak z kilkoma zawodnikami i nie moge ich sie pozbyc chocby nie wiem co... a szlag mnie trafia z dodawaniem nowego managera i sprzedaza nielegalnie. ma ktos moze jakis pomysl, jak moge zaradzic machlojkom i jak sprzedawac niechcianych zawodnikow?

Krystian88 Młody aktywista

0
02.09.2007 20:56    #1
Przede wszystkim przeczytaj powód odrzucenia propozycji kupna zawodnika. Jeżeli mówią, że nie chcą wzmacniać danej pozycji, to trzeba czekać. Jeżeli mówią, że byłby to bradzo nieopłacalny interes, to znaczy, że nie chcą za niego płacić tyle, za ile go oferujesz. Jeżeli mówią, że zawodnik nie jest wystarczająco dobry by stanowić wzmocnienie dla ich zespołu, raczej za niego nie zapłacą. Jeżeli mówią, że wymagania finansowe piłkarza są zbyt wygórowane, to znaczy, że zarabia za dużo, i nie stać ich na płacenie mu choć podobngo wynagrodzenia. W ogóle wynagrodzenie ma tu zasadniczą rolę. Jeżeli ma bardzo wysoki kontrakt, to ich nie stać na utrzymanie takiego zawodnika. Nic nie zrobisz. Ja tak miałem w Koronie Kielce z Bronowickim. Miał zainteresowanie Groclinu i Legii, ale zarabiał 22 tys.euro tygodniowo, i wzięli go dopiero po zwolnieniu na wolny transfer. Może i u Ciebie WT to najlepsze wyjście??

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.09.2007 21:27    #2
najlepiej zrobisz jak dasz mu zagrac w 2-3 meczach 1 zespolu i jak dobrze sie zaprezentuj z całą pewnoscia znajdą sie na niego kupcy(metoda sprawdzona na Lechu Poznan)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.