FMPoland Update v7.5 (FINAL)

Sandro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.09.2007, 11:22    Pytanie
3 września. Pierwszy dzień szkoły. Uczniowie rozchodzą się na rozpoczęcie roku szkolnego 2007/2008, a zespół FMPoland Update Team wydaje najprawdopodobniej swoje finalne dzieło oznaczone cyframi v7.5. Z dniem 31 sierpnia skończyło się piłkarskie okno transferowe, co oznacza, że kluby nie będą przeprowadzały transferów aż do stycznia. Dlatego właśnie przygotowaliśmy dla Was uaktualnienie do Football Managera 2007 datowane na 3 września...

FMPoland Update v7.5, nad którym pracował Sandro wraz z Fidelem, jest dziełem dopracowanym i szczerze godnym polecenia. Znajdziecie w nim wiele nowych postaci, klubów, czy też mediów. Zostały również skorygowane umiejętności niektórych zawodników, którzy w ostatnim okresie czasu poprawili lub pogorszyli się.

Jeżeli chciałbyś współtworzyć FMPoland Update i być dzięki temu rozpoznawalny oraz szanowany na scenie Football Managera, wyślij swoje zgłoszenie z uzasadnieniem, dlaczego byłbyś idealny do tej roli, na e-mail: lub.

--> FMPoland Update v7.5

Zapraszam do ściągania oraz życzę w imieniu całej ekipy tworzącej FMPoland Update oraz naszego serwisu miłej zabawy na najnowszym uaktualnieniu gry.

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.09.2007 11:24    #1
Znalazłem jak narazie jeden błąd : Bosacki nie ma kontuzji...

Papajos Partyzant

0
03.09.2007 11:31    #2
wow już jest?! super....tylko teraz pytanie...czy ściągnąć ten Upek czy poczekać na FUDIEGO albo Rambo :/ który będzie lepszy...ehhhh

ZQ Partyzant

0
03.09.2007 11:41    #3
ja swoją skromną osobą mogę polecić ten update :) nie zawiodłem się, właśnie gram na tej bazie danych i jest OK !

Seweryn Młody aktywista

0
03.09.2007 12:07    #4
[quote]czy ściągnąć ten Upek czy poczekać na FUDIEGO albo Rambo :/[/quote]

ściągnij ten albo jak wyjdzie to Rambo

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
03.09.2007 12:37    #5
SUFLER TO NIE JEST SŁUP OGŁOSZENIOWY proszę państwa. I proponuję o tym pamiętać. I nie zapominać.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.