Klub a nie piłkarze?

Vigo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.09.2007, 21:24    Pytanie
Jest taka sprawa. Każdy kto się bawił edytorem zauważył pewnie, że jest taka opcja, która umożliwia edycję cech danego klubu. Np. pressing, ofensywa. Przecież to jest kompletna bzdura. To jak dobry jest klub zależy tylko od umiejętności piłkarzy i sztabu szkoleniowego, a nie jak to jest zrobione od nadanych z góry ukrytych cech. I pytanie. Czy ktoś może orientuje się, jak wiele to zmienia w grze zespołu? Czy pomimo lepszych piłkarzy, przegramy z gorszym klubem nie ze względu na taktykę i skład, a na cechy o których tu mowa?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
06.09.2007 21:52    #10
Ręcze, że mi się nie wydaje. Testowałem to nie dawno na kilku klubach, grając tą saną taktyką.

No właśnie skoro zespół ma skłonność do krycia indywidualnego 1 tzn. chłopcy gorzej kryją, czego efektem jest większa liczba straconych goli.

Popatrz na zespoły z Niemiec, one chyba tam nie mają tych atrybutów... I chyba gra je losowo generuje.
Chyba, przez to że nie było licencji na Niemcy.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
06.09.2007 21:57    #11
Wiesz ja nie chciałem Cię obrazić tą wypowiedzią :D

Tylko że jak dajesz marking na 20 to własnie jest największa skłonność do krycia indywidualnego czyli, zę kryja "każdy swego"

Nie wiem jak jest w Niemczech, bo ja tego nie sprawdzałem w edytorze tylko w instrukcjach do tworzenia bazy danych ale do FM 2008 więc nie wiem jak było w 2007
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

eMiKa Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
07.09.2007 11:25    #12
Seju,a Ty dalej reakcjoniste masz:D nie,no bez kity...troszke dlugo:) no,chyba ze cos znowu przeskrobales:D:D:D
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.