Bład przy ładowaniu nowej gry

rocko21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.10.2007, 14:01    Pytanie
mam taki problem kiedy zalaczam nowa gre wyskakuje mi male okienko o nazwie abroad cos tam po chwili wyskakuje nastepne takie same i tak pare razy az wyskoczy informacja ze fm zostanie wylaczony z powodu jakiegos bledu. na poczatku myslalem ze gre mam zryta ale tak dziej sie z kazdym managerem!!! nawet 03/04 championsipem instalacja nie pomogla nawet zakup nowej karty graficznej mialem service packa 2 teraz mam normalna wersje windowsa , moze to wina directow?? choc je tez instalowalem , pomozcie bo alamalem sie, gdybyscie nie wiedzieli o co mi chodzi to dokladnie napisze io jakiej tresci te bledy, jesli sie dzieki wam problem rozwiaze bede w

rocko21 Partyzant

0
08.10.2007 22:25    #20
cos ci sie pomylilo bo mi tenm bla d nie wyskakuje , ja mam abroad access of bounds a nie jakies jpg wiec nie wiem nikt nie chce pomoc

rocko21 Partyzant

0
09.10.2007 21:31    #21
panowie ja juz normalnie kurr... dostaje zrobilem format reinstalk i znow to samo !!!

rocko21 Partyzant

0
10.10.2007 14:48    #22
wiecie co?? mam was gdzieS!!!!!!!!!!
`nie umiecie pomoc zrobilem jak kazaliscie ale to nic nie daje przeinstalowalem system gre od nowa najpierw weszla potem save niechcial odczytac itp buforoqwanie skorki co jakis czas sam sie zalacza w ustawieniach, pie... to wwszystko i cala ta strone dzieki wielkie!!!!!!!!!!

rocko21 Partyzant

0
10.10.2007 15:14    #23
przepraszam wszystkich ponioslo mnie

rocko21 Partyzant

0
10.10.2007 15:24    #24
sluchaj krystian zrobilem tak i nie bralem zadnych uaktualnien ani patchy i znow to samo co zrobic???

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.