Liga hiszpańska

czaaareeek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.10.2007, 02:50    Pytanie
Ostatnio dostałem propozycję z klubu ligi hiszpańskiej,mam 2022 rok i mój problem rysuje się następująco.. Ilu zawodników spoza ue mogę wystawiać w składzie w meczach o ligowe punkty? czy jest jakis limit? patrzyłem w zasadach i wchodząc na terminarz i informacje też ale nigdzie nie ma tego zapisu, tylko ilość rezerwowych i rejestracja.. czy zatem jest jakaś granica? do pierwszego meczu mam sporo czasu,chce zrobić kilka znaczących zakupów ale jak się później okaże, że zakupieni gracze nie będą mogli grać razem to chyba się pochlastam.. z góry dzięki za odpowiedzi, będę wdzięczny! dodam w sekrecie, że mam aż 950 mln euro do wydania i mój kontrakt opiewa na 8,75 mle euro rocznie, ale dobra ciii już nic więcej.. POZDRAWIAM

matinho02 Młody aktywista

0
09.10.2007 06:43    #1
normalnie w hiszpani obowiazuje ograniczenie do max. 3 osob spoza unii w druzynie

Użytkownik uznał post za pomocny

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.10.2007 07:26    #2
Nie ma ograniczeń co do występów w pierwszym składzie, jednak są ograniczenia co do liczby obcokrajowców zgłoszonych do zespołu (mianowicie 3), jednak pamiętaj że możesz zgłaszać zawodników go rezerw a on może gra w pierwszym składzie.

Jesteśmy tu aby pomagać...

raceCh- Partyzant

0
09.10.2007 09:40    #3
Nie możesz zarejestrować zawodnika z poza UE do zespołu młodzieżowego, do pierwszego i rezerw po 3. Zawodnicy rezerw spokojnie mogą grać w pierwszym składzie. Pamiętaj też jenak o wychowankach do Europejskich pucharów. A z rejestracją do rezerw to tak robią też wszystkie zespoły w Hiszpanii - skąd tylu egzotycznych graczy w Realu, Barcelonie? Ja grając Celtą wykorzystywałem to do maksimum, inaczej miałbym problem by się utrzymać.

lrolewski Partyzant

0
09.10.2007 18:51    #4
z własnego doswiadczenia: gracze z amer. płd (inni nie wiem) po 2 latach otrzymują obywatelstwo

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.10.2007 19:03    #5
Maksymalnie 3 zawodników spoza UE w składzie (+ 3 w rezerwach). Obywatelstwo dostaje się po 3 latach gry w tej lidze. Poza tym bardzo fajna i zaskakująca liga polecam!

http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Karp Wigilijny Partyzant

0
09.10.2007 19:57    #6
Potwierdzam słowa Vietiego: primera division to bardzo fajna sprawa. Grałem tam Betisem i Atletico i duużo się działo, polecam ;]

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
09.10.2007 20:29    #7
Tak 3 + 3 spoza Unii. Trzy lata na obywatela. Zawsze możesz się pobawić w prezydenta(chyba to on podpisuje decyzję o przyznaniu obywatelstwa?) przyznając grajkom obywatelstwa w FMM.

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

patryk1992lulkow... Partyzant

0
10.10.2007 07:05    #8
wszyscy powtarzaja to samo i dostaja punkty

czaaareeek Partyzant

0
10.10.2007 21:22    #9
Bo uznałem te wypowiedzi za pomocne.. jakiś problem?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.