czy łatki pomagaja w usuwaiu błedów??

rocko21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.10.2007, 14:52    Pytanie
wyskakuje mi blad abroad access of bounds zrobilem jak mi tu pare geniuszy kazalo i po moglo w 10% mianowicie: blad przy ladowaniu nowej gry jest ale wyskakuje ze 3 razy i gra sie laduje , gdy gre zasavuje i bede chcial ponownie odczytac wyskakuje znowu blad ze save nie zostanie odczytany wiec pytam siue ostatni raz na tym forum czy latki 7.0.1 pomoga??? czy nie??? i co mam zorbic???????????

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
10.10.2007 15:54    #10
pucek to co mu pisales w swoim 1. poscie juz proponowalem mu ze dwa razy ;] rocko niepotrzebnie zakladasz kolejny temat robisz balagan pamietaj ze nie zawsze wszyscy siedza na suflerze moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi i Ci pomoze.

rocko21 Partyzant

0
10.10.2007 16:11    #11
ehhh

bialy13 Młody aktywista

0
10.10.2007 19:01    #12
ja mu pomoge pucek xD Zainstluj sobie wszystkie patche powinno pomóc jeśli nie to reinstall, jesli nie pomoże to reinstall tylko na innym dysku spróbuj

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
0
10.10.2007 21:02    #13
@rocko21: Dostajesz reakcjonistę za niecierpliwość, coś na wzór spammu i osobliwy sposób zachęcania innych do pomocy w rozwiązaniu Twojego problemu ("mam was gdzieś";).

Na przyszłość powstrzymuj się od zakładania dwóch tematów z tą samą sprawą, jeśli ktoś będzie wiedział jak Ci pomóc, to na pewno to zrobi. Pamiętaj, ilość tematów z tym samym problemem nie idzie w parze z ilością odpowiedzi, których oczekujesz.

Temat zamykam, chcesz coś dodać, to zrób to w poprzednim.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.