kit pack do serie b

pitfriend Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.10.2007, 10:44    Pytanie
witam
zamierzałem sobie pograc juventusem ale nie podobają mi sie te defaultowe stroje więc ściągnąłem sobie kitpacki serie b z dwóch różnych źródeł i tu pojawił sie problem, bo nie działają. jak ściągałem do innych lig wszystko było ok ale tutaj jest inaczej i moge tylko przypuszczać dlaczego nie działają ale nie znam rozwiązania. w katalogu Program FilesFM07datagraphicspictureskitsclubs jest też katalog ita w którym znajdują sie koszulki i plik config. są w nim nie wszystkie kluby serie a i serie b. w plikach które ściągam z kitpackami też są pliki config ale tylko na serie b ewentualnie na każdą z lig z osobna. jak porównuje to z innymi ligami to wydaje się że brakuje jednego pliku config w którym będą odnośniki do wszystkich włoskich lig. próbowałem też edytowac ten plik config który mam dodając odpowiednie ściezki ale nie przyniosło to żadnego efektu (oczywiście przeładowuje skórki) czy zna ktoś rozwiązanie tego problemu ewentualnie posiada potrzebne mi pliki???

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
12.10.2007 15:25    #1
Odznacz buforowanie skorki w opcjach zaladuj raz jeszcze skina.. Byly juz takie tematy :P

kepas Partyzant

0
16.10.2007 16:52    #2
A ja się pytam dlaczego na cmrev.com jest tak mało grafik do fm 2007??? Grafiki trzeba szukać po zagranicznych stronach co czasem bywa utrudnione jeśli jest to np. strona chorwacka. Dlaczego tak jest i czy będzie tak z fm 2008??? Niestety z braku konkurencji cmrev obniża loty...Pozdro dla redakcji. :-) Allez O.M & Lechia Gdańsk!!!!

kepas Partyzant

0
16.10.2007 16:53    #3
Na tej stronie niestety takiego kits packa nie znajdziesz... :-(

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
16.10.2007 16:56    #4
kepas przejdź się na forum do meliny grafików
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
16.10.2007 17:02    #5
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.