LiSt

edek11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.10.2007, 13:22    Pytanie
Nie banujcie mnie za ten temat wiem że to nie na temat,ale jest mi to potrzenbe a nie znam nikogo kto mógłby mi pomóc.Potrzebny jest mi list na język angielski, a ja nie umię angielskiego,i może ktoś z Was mógłby mi ten list napisać. Dzięki, mój e-mail:josef64@gmail.com

Twój kolega z Anglii zaprosił Cię na ferie zimowe do swojego domku w górach.Niestety
będziesz wtedy w trakcie przeprowadzki i nie możesz skorzystać z zaproszenia.
Napisz do niego list w którym:
1.grzecznie odrzucisz jego zaproszenie podając powód,
2.wytłumaczysz dlaczego przeprowadzka jest kłopotliwa i opiszesz uczucia jakie w tobie
wywołuje,
3.opisz,krótko swoje nowe mieszkanie,lokalizację i wnętrze,
4.zaproponujesz aby kolega odwiedził Cię w innym terminie.

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
12.10.2007 13:27    #1
edek11
jesteś już naprawde bezczelny, wiesz dobrze że to strona o Football Managerze a ty piszesz tu takie listy i mówisz żeby Cie nie banować!!!
Naprawde przemyśl swoje zachowanie bo to jest już żal.pl
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

edek11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
12.10.2007 13:31    #2
rondel masz racje,ale nie mam z kąd wziąść tego listu,pozdro

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
12.10.2007 13:42    #3
Noto nie zdobędziesz go też tutaj to nie strona do takich rzeczy, popracuj sam lub poproś kogoś z rodziny
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.