Tureckie talenty

Carlos_Yankes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.10.2007, 17:13    Pytanie
Witam. Pytanie/prosba skierowana do menadzerów z ligi tureckiej...Wiadomo że w lidze tej mozna miec najwyzej 6 zagranicznych zawodnikow...prawdopodobnie kazdy z Was stara sie aby tych 6 stanowiło o sile zespołu...niemniej jednak zespoł to 11 zawodnikow plus rezerwowi, ktorzy siłą rzeczy muszą byc turkami :) W zakładce talenty nie ma ani jednego tureckiego talentu na fm2007 , był wczesniej jeden- Nuri Sahin z Borussi Dortmund, ale cięzko go bedzie sprowadzic nawet do jednego z lepszych klubów w Turcji ... i tu moja prosba :JESLI ZNACIE JAKIES TURECKIE TALENTY PROSZE WPISUJCIE ICH!!! Z gory DZIEKUJE.....pozdro.

Mattii Przodownik pracy

0
19.10.2007 17:21    #1
Nie na sufler polecam www.cmrev.com i dział talenty.Pozdro:)Życzę powodzenia aby ten temat nie był zamknięty w ciągu 5 minut:PP

Strzelba Partyzant

0
19.10.2007 17:28    #2
matti człowieku czy ty wogole przeczytales co on napisał bo to co ty napisales jest zalosne chcesz sie podlizac komus czy jak bo nie rozumiem takich ludzi jak ty a co do problemu carlosa to polecam tevfik kose i aydin yilmaz

Użytkownik uznał post za pomocny

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.10.2007 17:46    #3
ykryt kukut,bebt buluntz,yasiek pasiboglu......

to jest sufler-polecam FAQ i ZASADY

jest jeszcze forum na którym mozesz o takie rzeczy pytać ;) to nie jest dobre miejsce

Strzelba wyluzuj

eMiKa Młody aktywista

0
19.10.2007 18:18    #4
Ze swojej strony moge tylko dodac ze w lidze tureckiej generuje sie sporo talentow,tak ze nie obawiaj sie,bedzie dobrze jesli nie lepiej:) Po kilku latach (2-3) mozesz miec zespol zlozony z samych turkow.Ja tak mialem z Trabzonsporem, w 2010 roku mialem w swojej druzynie 4 zawodnikow z poza Turcji.Byli to Sivakov,Guardado,Vitti i Millan,reszte stanowili Turcy,w tym 3 genialnych newgenow Kruyt,Ozgan, i Bustal,tak ze stary nie lam sie liga turecka jest wyjatkowo talentogenna:) (nowe slowo:))

Użytkownik uznał post za pomocny

" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.10.2007 18:27    #5
w lidze tureckiej jest bardzo dużo talentów
w turecji grałem tylko w fm 2005
w tyym nie grałem jeszcze w turcji choć coś mnie tam kusi :P ale nie wiem czy zagram bo za nic nie da się znieść zasad z 6 obcokrajowcami (choć teraz ten przepis jest już nieaktualny)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.