Ach ta Barcelona ..

raca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.10.2007, 23:14    Pytanie
Witam, często tu proszę o pomoc, ale cóż .. chyba po to jest sufler ;)
Gram Realem (6 sezon) i nie wiem co jest ale jak wygram z Barceloną to albo Oni grali juniorami albo samym bramkarzem .. Nie mam pojęcia co robić, w kilku meczach grali rezerwami a ja najsilniejszym składem, co się działo ? Przegrywałem .. Nie mam pojęcia co się dzieje :( O co w tym chodzi ?
Jeszcze jedno, najbardziej denerwująca rzecz .. Mam u kilku dobrych piłkarzy zaznaczony status "Nie na sprzedaż", dostaję propozycję których odrzucić nie mogę .. :/ Dlaczego ? Zapewniem, że mam oryginalną wersję FM`a ..

Co do mojego składu:
Bramka - Casillas
Obrona Lewa - Baines / Sandoval (newgen 199 PA)
Obrona Środek - Kompany/Hobbs i Bartelli (też chyba newgen, ale b. dobry zawodnik)
Obrona Prawa - Vanden Borre/Kwiatkowski (chyba newgen ale b. dobry zawodnik)
DP - Sergio Ramos
Pomoc Lewa - Reyes
Pomoc Środek - Baptista albo jakiś newgen
Pomoc Prawa - Gourcuff albo Mauro (newgen[?])
Atak - Robinho/Villa i Aguero/Villa

Barcelona gra 4 obrońcami, 2 pomocnikami, 3 ofensywnymi i 1 napastnikiem
Moja taktyka - http://stron(...)ob17.jpg

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
19.10.2007 23:16    #1
1. Skorzystaj z wyszukiwarki.
2. Prezes bez twojej zgody przyjmuje ofertę kierując się "dobrem klubu".

sachen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
19.10.2007 23:18    #2
Poprostu ci gracze mają w kontraktach klauzule odejścia i jak jakiś klub złoży ci oferte większą lub równą tej kwocie to nie masz wyjścia. podpisz nowe kontrakty ze zwiększoną kwotą tak na zaś ;P

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.