Przesunięte Foty

wlodi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.10.2007, 21:53    Pytanie
Ktoś wie jak naprawić te foty??

wlodi Partyzant

0
24.10.2007 16:33    #10
Oryginała mam z Anglii. A co do koloru statów to poprostu ściągnałem skina o nazwie Mettalic

szolik10 Partyzant

0
24.10.2007 19:56    #11
Rem-8 co cie obchodzi skąd on ma tą gre. To jego sprawa on łamie prawo a nie ty. Ciekaw jestem czy ci wszyscy modzi co tak na piratów najeżdzają i robią łapanke na siłe są tacy śiweci i czy np mają oryginalnego windowsa i inne oprogramowania do kompa. Niektórych w wieku 15 lat nie stać na wydanie 100 zł na gre. Więc dajcie sobie spokoj z tymi waszmi piratami. Bo juz widze jestescie nawiedzeni jesli o to choddzi

alle Partyzant

0
24.10.2007 20:07    #12
Racja. Wszedzie, gdzie czegos na tej stronie bym nie napisal to dodaje, ze mam oryginala...inaczej jest spore ryzyko, ze poleca dziwne teksty albo admin mnie ''zdegraduje'' .Tez tepie piractwo ale po co az tak szalec ? :] A najglosniej pewnie krzycza ci co maja torrenciaka.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.10.2007 21:13    #13
Skoro Wam sie nie podoba - nie musicie przeciez na sile tu siedziec.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
24.10.2007 21:46    #14
Już mi bokiem wychodzi tłumaczenie każdemu o co w tym wszystkim chodzi...
CM Revolution to oficjalny serwis Football Managera, łącznik pomiędzy SI Games (twórcami gry), a polskimi graczami. Musimy i chcemy dbać, aby piractwo nie szerzyło się na naszych łamach, a Rem-8 jest jednym z redaktorów i wywiązuje się ze swojego obowiązku. I uprzedzam ewentualne kolejne posty, nie pieprzcie mi o zarobkach na poziomie 600zł/mies. i braku możliwości kupna gry, bo ten temat już tutaj przerobiliśmy i jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, niech poczyta na przykład temat "Spolszczenie do FM 2008 - tylko u nas!".

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.