Ile lig na Core 2 Duo?

klepcio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.11.2007, 16:30    Pytanie
Witam. Chciałbym wykorzystać możliwości kompa ( Core 2 Duo 2.2GHz 2GB RAM). Ile lig według Was mogę załadować? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
08.11.2007 16:35    #1
Irytują mnie takie pytania. W jednym z tematów już to wypowiedziałem.

Najlepiej próbować metodą prób i błędów.

Zależy jaką planujesz rozgrywkę dlugofalową czy tylko np. z 3 sezony. Jak krótką to możesz załadować więcej lig a jak długą to mniej bo z wieloma ligami np. gra po 5 sezonach nie chodzi zbyt szybko.

Masz dużo RAM więc powinno Ci się grać dobrze. Zależy ile chcesz wybrać lig, z ilu krajów,czy wybierasz dodatkowych piłkarzy, i czy włączasz wszystkie grywalne czy tylko podgląd.

Przy wybieraniu lig masz w dolnym lewym rogu opcję zalecane. Kliknij i zobacz co Ci komp zaleci.

Użytkownik uznał post za pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

boro92921 Przodownik pracy

0
08.11.2007 16:36    #2
masz dużo Ramu i niezłego procka myślę że możesz maksymalnie właczyć ok. 15 lig i kilka dodatkowych krajów żeby nieźle Ci chodziło

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
08.11.2007 16:40    #3
Mam bardzo podobny sprzet i powiem Ci tyle: ja pierwsza swoja gre zaczynam na co najmniej 30 ligach i co najmniej 15 wlaczonych krajach. Nie wiem jak mi to wszystko bedzie dzialac. Ale probuje. i zrob tak samo - zaladuj ile chcesz zobacz jak dziala i zdecyduj czy bedziesz grac czy nie. Ja tak zrobie bo wiem ze nikt konkretnej odpowiedzi mi nie udzieli gdyz kazdy ma mniej lub bardziej podobny sprzet.

klepcio Partyzant

0
08.11.2007 16:46    #4
Załadowałem 15 lig i dużą bazę danych. Zobaczymy jak będzie śmigać. Niedługo wyjdzie patch więc będzie trzeba zaczytać grę od nowa. Jeszcze raz dzięki.

RadekG Młody aktywista

0
08.11.2007 17:24    #5
weź 20 lig a i tak będzie chodzić jak ta lala. Wiem bo sam posiadam identyko sprzęt ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.