Rzuty rożne w FM 2008

Azi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.11.2007, 18:53    Pytanie
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem czy wszyscy ale nie znalazlem tematu wiec zakladam nowy.
Prowadze Deportivo (wczoraj kupilem FMa wiec to moja 1 druzyna) i nie moge strzelac bramek z rzutow roznych. Nie chodzi o to ze zawodnicy nie trafiaja bo trafiaja srednie co 2-3 mecze ale wszystkie bramki sa nieuznane! Za kazdym razem wyskakuje informacja ze strzelec faulowal (2 razy zdarzylo sie ze nikt go nie kryl a i tak faulowal) na 13 meczy mialem juz 6 takich sytacji i musze powiedziec ze jest to bardzo irytujace. Tym bardziej ze strzelam malo bramek a te z rzutow roznych bardzo by mi pomogly. Wielki blad w grze :(
Jest jeszcze skutecznosc napastnikow. O tym bylo kilka razy wiec dodam tylko ze mam ten sam problem - napastnicy nie strzelaja bramek! Na 13 meczy moj napastnik strzelil... 2 (konkretnie 2 roznych napastnikow). Oni strzelaja tylko duzo w sparingach - w lidze juz nie moga. I nie wmowicie mi ze to nie jest blad w grze bo ci sami gracze regularnie trafiaja w reprezentacjach a tylko w klubie nie moga... :(

dobre? Partyzant

0
17.01.2008 12:20    #10
ej ja mam latke i mam to samo w lidze wloskiej;] wiec latka tego nie naprawia! gralem w polskiej lidze Wisla i w angielskiej Darlington i tego nie mialem wiec to zalezy od ustawien druzyny w rzutach roznych!

dobre? Partyzant

0
17.01.2008 12:32    #11
pozmienialem ustawienia: mialem z prawej "na dlugi slupek" z lewej "w pole krarne" zmienilem na "mieszane" tu i tu i problem zniknol!!!!

miszczu212 Partyzant

0
17.01.2008 13:27    #12
ja nie stosuje zadnej kiler taktyki.
poustawialem wszystko sam, troche obserwowalem i teraz w sezonie 10-12 bramek strzelam z rogów.
wystarczy pokombinowac

Wudex Partyzant

0
17.01.2008 14:51    #13
racja wystarczy pokombinować mówisz ze grasz depor, ja tez nimi gram i strzelam z rogów spora liczbę goli wcześniej grając hearts miałem z rogów kilkanaście bramek strzelonych w sezonie, ważne jest by mieć kogoś kto potrafi sie dobrze zachować po kornerze jak np. zaliukas w hearts czy lopo w depor.

Vanlive Partyzant

0
17.01.2008 15:04    #14
ja gram na czystym fm i w sezonie strzelam kilka bramek z roznych choc zawsze kilku nie uznaja ale to zalezy jak ustawi sie stały fragment gry i czy masz zawdnikow o dobrych atrybutach do gry głowa np.-jedynie co wkurza to to ze nie ma meczu by nie byly kontrowersje...

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
17.01.2008 17:33    #15
po prostu bug. Zainstaluj patcha a zmieni sie to

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.