posiadanie pilki w FM 2008

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.11.2007, 15:48    Pytanie
Zaczne od tego ze gram Legia Ustwilem swoj zespol pod katem jak najwiekszego utrzymania sie przy pilce Gram ogolnie rzecz biorac zmodyfikowana taktyka 4-5-1 Gram krotkimi podaniami zawezam linie pola gram srodkiem linia obrony troche wysunietatempo akcji powolne moj napastnik pelni role odgrywajacego i ma zadanie przytrzymywac pilke i mimo tego wszystkiego nie jestem w stanie osiagnac posiadania pilki na poziomie 50% a bardzo czesto mam pilke gdzies kolo 35-45% Czy macie cos podobnego? Czy mozna to nazwac bugiem?

Ungarer Partyzant

0
15.11.2007 17:04    #30
9pucek.Grasz na beta1 czy beta 2?Kim grasz?Chciałbym dojść przyczyny dlaczego u jednych ten bug wystepuje , a u innych nie.Wierz mi ten bug jest naprawde nie do zniesienia.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
15.11.2007 17:06    #31
beta1 a potem beta 2.
Grałem Manchester United.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ungarer Partyzant

0
15.11.2007 17:24    #32
Czyli granie silnymi drużynami nie jest powodem.Ale możesz wejść w statystyki kilku meczów i zobaczyć jak to u ciebie wygląda.Generalnie problem tkwi w tym że ten bug nie przekłada sie bezpośrednio na wyniki spotkań.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
15.11.2007 17:26    #33
Generalnie w czasie i po meczach sprawdzam statystyki i nie zauważyłem tego. Dlatego wyrażałem w taki sposób swoje zdanie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ungarer Partyzant

0
15.11.2007 17:45    #34
No to nie wiem już dlaczego u ciebie to nie występuje ,a u mnie przejawia się w sposób skrajny.Nadmieniam ,że zacząłem klasyczną taksą 4 4 2 bez specjalnych mdyfikacji.A grać nie sposób kiedy grasz usiebie z Milanem i masz 37% posiadania piłki robisz wszystko żeby to zmienić , skacze ci o 2 góra 3%

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.