Zmniejszyć tracenie bramek a zwiększyć bramkostrzelność

daniel k-ce Proletariat

0
13.11.2007, 18:05    Pytanie
Przede wszystkim chciałbym zauważyć, że ten nowy (dla mnie) FM 2007 jest trudniejszy ;/ I bardzo ciężko sobie radzę. W ogóle nie wiem co robić w niektórych sytuacjach... Mianowicie początek meczu strzelam bramkę mija 15 minut i już jest 2 - 1 dla przeciwnika... I tak większość meczy. Duuuża większość... Chociaż np. teraz grałem z Koroną 8 min strzeliłem na 0 - 1, do połowy wynik 2 - 1... w drugiej połowie na początku strzeliłem na 2 - 2, po 15 min 3 - 2 dla Korony... Zremisowałem szczęśliwie z rzutu wolnego w 94 minucie...
I mój problem: jak zwiększyć bramkostrzelność naprawdę dobrych zawodników, a jak zmniejszyć tracenie bramek? Już robię chyba wszystko taktycznie co możliwe a przecież nie rozkażę drużynie od 8 minuty grać na czas... Dzięki za pomoc :)

Karp Wigilijny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.11.2007 21:51    #10
Oj pucek co do majewskiego to się nie mogę zgodzić z tobą. Tak jak daniel k-ce mówi, bramkarz świetny do każdego klubu polskiej ligi. U mnie w drugim sezonie w Wiśle został bramkarzem sezonu. Staty mu szybko rosną, po sezonie wartość to jest kilkaset tysięcy euro. W Koronce też go miałem i wymiatał :P

Post pomocny

JarQue Partyzant

0
13.11.2007 22:55    #11
9pucek i tu się mylisz. Ja miałem w Skodzie Xanthi Majewskiego. Kupilem go na samym poczatku gry. Mimo iż tamci bramkarze (między innymi Arek Malarz)byl dobrzy to zaufałem Maćkowi. i Puscił ze 3 gole po 7 meczach. Moje wynki to: 4:0 z AEK, 3:1 z Olimpiakosem i dzieki Maćkowi wygrywałem więc widzisz pucek że można ufać młodym :p

Post pomocny

kozakozakozak Partyzant

0
13.11.2007 23:25    #12
to nie jest bug !! :P masz pecha facet u mnie czesto jest tak ze to ja trace pierwszy brammke ale potem wygrywam 5;1 ;/ heh w fm'ie 07 grałem przeciwko wielkiej barcy i do 90 minuty przegrywałem 2;0 ale mój kochany Falcao od 90 do 94 minuty ustrzelił hat -tircka i dzieki niemu wygrałem . identycznie bywa w rzeczywistosci że druzyna która strzela minute pozniej juz traci bramke :P

Post pomocny

krwl Partyzant

0
14.11.2007 07:53    #13
a masz patcha?

Post pomocny

daniel k-ce Proletariat

0
14.11.2007 08:56    #14
@krwl tak mam patcha. @kozak i w każdym meczu by tak było??

Post pomocny

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
14.11.2007 13:53    #15
To na pewno nie jest bug. Jest to wynik Twojego sposobu gry.

Post pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.