Real Madryt - kogo dokupić, kogo wystawić na listę transferową...

Volt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.11.2007, 15:14    Pytanie
Właśnie kończę powoli pierwszy sezon w FM 08 Królewskimi (1 punkt przewagi na Barceloną, wszystko może się zdarzyć) i muszę przyznać, że rzeczywiście Barca jest przepakowana.
Powoli rozglądam się za nowymi piłkarzami, na razie uzgodniłem przejście po zakończeniu sezonu Sergio Aguero (Atletico Madryt).

Prosiłbym przede wszystkim tych co grają Realem o napisanie kogo kupiliście i czy się sprawdzili. Od tanich juniorów interesują mnie bardziej sprawdzeni już gracze za w miarę normalną kasę, w końcu budżet nie jest z gumy :). Napiszcie też kogo z teamu wyrzuciliście (1 skład).

Możecie też podać jakąś sprawdzoną taktykę ;)

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.11.2007 17:21    #30
tomku borussio dortmund :)
nie wiesz że taktykę podaje się bez bramkarza ???
chyba jesteś świerzy jeśli chodzi o piłkę :D
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
15.11.2007 17:24    #31
Bozee Gentleman.. To chyba logiczne ze bramkarza tez sie wlicza do tego.. Przeciez nikt mu nie zabroni napisac 1-4-4-2... :/ Tylko ze GK jest taki 'ukryty'...

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.11.2007 17:26    #32
no wiem ale nigdy się nie spotkałem żeby ktoś powiedział 1-4-4-2 tylko zawsze 442 bo bramkarz musi być (tylko ciekawe na jakiej pozycji :D )
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.