FM08,piractwo

Maci3k_z_klanu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.11.2007, 17:22    Pytanie
Cześć! Moja sprawa jest taka:
Kupiłem 2 fmy08,odsprzedałem jednego kuzynowi no pograł tydzień i sprzedał!.No ale pytam go dlaczego.A on na to:Wolę ściągnąć to gów****no niż kupić (ale stracił troche kasy)
Ale jego sposób jest legalny ze pobiera to za pomocą p2m(moorhunta) ale mi się wydaje że to jest nie legalne.Ale na wielu stronach jest napisane ze to jest legalne?? ODP MI

distefano Partyzant

0
29.11.2007 17:49    #20
Nie, cmrev nie myli się co do piratów ;) Nie mają legala - piractwo. Koniec. A to, czy jest to legalne, czy nie... to nie ma nic do rzeczy, z resztą jeśli ktoś ma piracką wersję to coś nie tak z jego moralnością i odpowiedzialnością ;) Tschüß

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.11.2007 18:01    #21
[quote=wojciak]Jak wpadnie do Ciebie Policja to zapyta o licencję na program czy grę.[/quote]

No policja do ciebie nie wparuje, ot tak sobie. Muszą mieć dowody na to że ściągałeś nielegalnie programy, gry, muzykę itp. Jak już znajdą sobie IP delikwenta, to muszą wiedzieć kto to jest, dlatego idą do operatora sieci i proszą o dane osobowe. Wtedy mogą po ciebie przyjść. Ale tego nie zrobią. Dlaczego? Bo dalej mają zawiłą drogę prawną do złapania pirata. Policja szuka tych piratów co zarabiają kasę na sprzedawaniu piratów. Takich "domowych" piratów to policja nie łapie.

bartex55 Przodownik pracy

0
29.11.2007 18:16    #22
Tylko aby ściągnąć takiego FMa z p2m trzeba się zapewne zdrowo namęczyć - maksymalny rozmiar pliku wynosi bowiem tylko 10MB, a nieraz może się zdarzyć ściągnąć jakiś syf (właśnie tym najbardziej odstraszają niezbyt popularne tego typu programy). Chociaż niewykluczonym jest też, że jakaś osoba wymyśliła sobie tę historyjkę...
Wątpię jednak, żeby z tego powodu zaraz cała Polska zaczęła ściągać pirackie oprogramowanie z p2m. Osoby, które posiadają je legalnie kierują się przede wszystkim własnym sumieniem.

Maci3k_z_klanu Partyzant

0
29.11.2007 18:38    #23
wojciak

przesyłanie poprzez p2m to wymienianie plików poprzez poczte e-mail.
bartex55 niestety ale p2m w polsce jest bardzo mało znane.
Niestety ale takiego fm08 poprzez ściągnie p2m możesz mieć w 30 minut bo ściąganie u mnie dochodzi nawet do 700 kb/s.

Maci3k_z_klanu Partyzant

0
29.11.2007 18:42    #24
bartex zapomniałem do ciebie jeszcze napisać.Że na p2m rzadko się spotka coś innego niż się ściaga ;p

A i o mnie nie myślcie że mam kompa i ściagam gry.
Kupiłem taki komputer za taką kase że nawet gry nie moge kupić bo taki drogi(18 tyś zł.)
I nie pomyślcie że jestem idiotą że za tyle kupiłem kompa.
Bo mi się to opłaci na pare lat

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
29.11.2007 19:05    #25
Zapraszam do działu przechwałki.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.