Błąd w fm 08!!

pavel189 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.12.2007, 22:33    Pytanie
Grając ostatnio w nowego Fm 2008, odkryłem, iż posiada bardzo poważny błąd (być może wystąpił tylko u mnie). A mianowicie, garając Barceloną już kolejny sezon, moja druzyna B dostała się do 3. ligi, zkupilem wiec sporo mlodych i zdolnych zawodników, by mieć realne szanse na 2. lige. Szybko jednak zauważyłem, że po zakończeniu terminu do rejestracji zawodników, moja drużyna B jest czysta (tzn. zaden zawodnik nie jest zarejestrowany!!), w mimo, iż ich rejestrowałem, podobnie stało się w okienku zimowym!! Co może być przyczyną błędu, jak można go zlikwidować!!

(grę zaczełem na postawowej db, pozniej gralem na beta patchu 8.0.1, a =obecnie gram na najnowszym)

Proszę o pomoc!!

pavel189 Partyzant

0
06.12.2007 15:01    #10
thx Wujek:D

mam jeszcze jedno pytanie czy nie ma jakiegoś edytora który pozwolił mi by na edycję zarejestrowanych zawodników??

Dacik Partyzant

0
02.05.2008 23:15    #11
A ja z innej beczki. Nie znalazłem takiego wątku, który poruszałby "mój" problem, a nie chciałem zaśmiecać suflera. Istnieje w ogóle taka możliwość, że zespół hiszpański, który dotąd miał jedynie sekcję młodzieżową (U-19) i pierwszą drużynę z biegiem czasu "dorobi się" drużyny B tak popularnej wśród hiszpańskich teamów?
Gram sobie Cartageną, która zaczynała w Segunda Division B, obecnie walczymy już trzeci sezon w Primiera Division i zaczynają się pewne schody. W młodzieżówce nie mogą grać starsi zawodnicy niż 19-latkowie, w pierwszym składzie grają ci najlepsi, więc młodziaki po 19 roku życia nie mogą ogrywać się u mnie. Muszę ich wypożyczać co kończy się tym, że nie ma szans by sprowadzony młody talent stał się moim wychowankiem (musi grac co najmniej trzy sezony w składzie - oczywiście po trzecim sezonie musi mieć mniej niż 21 lat). Istnieje jakakolwiek możliwość, żebym doczekał się drużyny B?

P.S. Gram na pathu 8.0.2 jeśli to cokolwiek zmienia :)

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
02.05.2008 23:25    #12
Podejrzewam, ze nie, bo to jest kwestia bazy danych, a te raczej nie ulegają zmianie w trakcie gry, chyba, że da się je predefiniować (nie znam sie na plikach EDT, moze coś tam?)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Tzar Przodownik pracy

0
02.05.2008 23:57    #13
Niee, EDT też tu nic nie wskóra. Trzeba było myśleć perspektywicznie przed rozpoczęcim kariery. ;)

Bartez Przodownik pracy

0
03.05.2008 09:45    #14
Tak zgadza się, możesz się sam dorobić, poprzez edytor, no ale musisz zacząć grę od nowa.

Dacik Partyzant

0
05.05.2008 18:35    #15
Cwaniaki ;) Aż tak mi na tym nie zależy, byłem po prostu ciekaw. Swoją drogą, jeśli można prosić zarząd o rozbudowę szkółki i bazy treningowej całkiem logiczną mogłaby się wydawać prośba o stworzenie drugiej drużyny, ale to może kiedyś w przyszłych odsłonach gry. Niemniej dzięki za odpowiedź.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.