TUG'S Trening 08 - problem

K@rim Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.12.2007, 10:47    Pytanie
TUG'S Trening 08 - problem

Od początku gry Fm 08 używam trening TUGA 08 i w oknie treningów widać zielone strzałki a w profilu zawodnika już nie... czasami tylko czerwoną jak ma kontuzje...też tak macie?? czekam już 8 miesięcy i zobaczyłem w profilu zawodnika tylko 2 zielone strzałki. Tak samo jest u juniorów a tam w fm 07 widziałem same zielone strzałki... jeśli temat już był to sorrka ale szukałem i nie znalazłem

themorpheus Partyzant

0
13.12.2007 12:48    #1
U mnie ten sam problem występuje. W treningu strzałki wszystkie są do góry a w profilu zawodnika już jest bez zmian??? OCB?

Tzar Przodownik pracy

0
13.12.2007 13:10    #2
W rzeczywistości gra widzi każdy stat nie od 1 do 20, tylko od 1 do 100 (albo jeszcze drobniej) Każdy punkt w profilu to 5 pkt. dla gry. I tak np. 'technika' na 16 to dla gry 80.
W oknie treningu masz uwzględnione zmiany w formacie 1-100, czyli jeśli technika wzrośnie dla gry o 2 pkt. z 80 na 82, to będzie zielona strzałka, ale w profilu jeszcze nic, bo dopiero od 85 będzie 17.
Podsumowując: strzałki w profilu są przy zmianach dużych ("całopunktowych" 1-20), a strzałki w oknie treningu przy wszystkich, nawet najmniejszych zmianach.

Mam nadzieję, że mimo "zakręcenia" udało mi się wyjaśnić OCB ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
13.12.2007 14:50    #3
To jest tak samo jak w FMM, jeśli go używałeś to będziesz wiedział o co chodzi, po za tym Tzar świetnie to wyjaśnił.

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.12.2007 15:22    #4
jest tak jak mowi Tzar ale nie do konca!jezeli dany atrybut wzrosnie o 1 pkt czyli dajmy na to dośrodkowania z 16 na 17 to strzalka w profilu powinna byc pionowo w gore a jezeli atrybut wzrosnal o niecały punkt to powinna byc zielona ukosna

Użytkownik uznał post za pomocny

K@rim Młody aktywista

0
13.12.2007 15:46    #5
Aaa... No fakt... przecież edytor ma atrybuty od 0 do 100... raz go tylko używałem i dlatego o tym zapomniałem, chociaż po tym co czytałem o tym treningu że jest podobno taki dobry i że staty idą w górę ( Myślałem że troszkę szybciej ) ... fakt, idą ale powoli... dzięki wielkie za pomoc!!!
.....:::::.....TEMAT MOZNA ZAMKNAC.....:::::.....

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.