Przerwa Zimowa - Odpoczynek

center78 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.12.2007, 12:05    Pytanie
Mam przerwe w rozgrywkach od połowy grudnia do końca lutego i pare spotkań towarzyskich w styczniu. Czy program daje zawodnikom wolne czy muszą zmieniać w opcjach treningu i jak długo powinni mieć wolne?

Tzar Przodownik pracy

0
13.12.2007 12:39    #1
Z tego co wiem, to gra nie przewiduje wolnego w przerwie zimowej (o ile nie jest to po zakończeniu sezonu jak np. w Rosji), więc wolne musisz dać sam. Co do tego ile im dać urlopu to ja w ogóle nie daję zimą wolnego. To jest okres przygotowawczy. Nie grają meczy, więc mogą więcej trenować ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

emkey77 Partyzant

0
13.12.2007 12:48    #2
Ja gdy gram w polskiej lidze daję zawsze odpoczynek od treningu, 2 razy po tygodniu, zazwyczaj od 20 grudnia do pierwszych dni stycznia. Potem dwa tygodnie treningów i zaczynam sparingi, dość dużo bo około 6-7 meczy zanim zacznę ligę.

bury1986 Partyzant

0
13.12.2007 16:04    #3
Ja nie daje wolnego bo mam trening na kazda pozycje i nieche mi sie potem ustawiac na nowo dla kazdego gracza. Sparingi zaczynam ok 5 stycznia,na pocztake 1 mecz z kims z 3 ligi,pozniej jakies turne w cieplym karaju, i na koniec stycznia jeszcze jakis sparing (czasami z druzyna U-21 wlasnej druzyny) W lutym gram od ok 3, turne z mocnyiejszymi klubami, pozniej jakis sparing i na sam koniec 5-6 dni przed meczem ligowym z kims slabym zbey chlopaki sie rozstrzelali i pograli na luzie.

Jesli potrzebuje kase to mam inny cykl sparingow bo staram sie usatwic jak najwieicej towrzyskich lig u siebie zeby zarobic na tym.

Opisuje oczywiscie moje przygotowania w lidze Polskiej, jak narazie nie zawiodlem sie w Legii, Ruchu i Koronie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.