Fm scout

bocian Proletariat

0
20.12.2005, 21:25    Pytanie
Wybaczcie ,ale proszę o cierpliwą odpowiedź.Jak korzysta się ze scouta i jak to jest z tymi potencjałami,dopiero odkrywam grę ,a tu juz jest tyle dodatków,z góry dziękuje i pozdrawaiam maniaków królewskiej gry.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2005 00:36    #1
bocian: laduejsz save z gry, który sobie zrobiłeś. np Wisla.sav. Jak Ci się załaduje, to wciskasz na lupę z literką P i wyszukujesz zawodników po kryteriach. Najlepiej patrzeć na PA i wiek. Im młodszy i ma wysokie PA (dochodzące do 200) to znaczy, ze to perełka i trzeba w grze kupić! PA to potencjał zawodnika, który może osiagnąć, a CA to obecny potencjał. Potem jak juz stworzysz liste zawodników to sortujesz, np wg ceny i patrzysz, kto jest tani i dobry.

Post pomocny

"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

bocian Proletariat

0
21.12.2005 01:12    #2
nie pozostaje mi nic innego jak podziękować

Post pomocny

Karmeell Proletariat

0
21.12.2005 17:26    #3
A gdzie zaznaczyc żeby mi pokazało zawodników co do mnie przyjdą. Gram w 3 lidze włośkiej Perugią i w scoucie pokazuje mi jak szukam obroncy piłkarze z Arsenalu, Interu itd. Ci piłkarze do mnie nie przyjda. Więc jak czy gdzie mam zobaczyc jacy piłkarze do mnie przyjdą. Aha i jeszcze jedno nie wiecie kiedy bedzie przetłumaczony FM scout?? Z góry dziex

Post pomocny

Nengomasze Proletariat

0
21.12.2005 21:02    #4
Karmell - wejdź w okno druzyny, po czym wciśnij "szukaj", "piłkarze" i wybierz opcję "filtr - dostosuj". Zaznacz "Poproś asystenta by usunął nierealistyczne transfery". Następnie w małym buttonie mieszczącym się pod listą graczy "szukaj" naciśnij "Zapisz listę życzeń" pod obojętną nazwą. Kolejnie też w opcji "Szukaj" kliknij "Lista życzeń" i zaznacz w tym samym buttonie "szukaj" twoją zapisaną listę i eksportuj ją. Wystarczy później w FM scoucie odpalić zapisaną grę i w menu "File" kliknąć "Load Shortlist". Wtedy bedziesz miał listę graczy, którzy prawdopodobnie przyjdą do twojego teamu. Trochę pokreciłem w tym opisywanie, ale mam nadzieję, że rozszyfrujesz moje wskazówki :)

Post pomocny

Karmeell Proletariat

0
21.12.2005 22:31    #5
Dziex. A w shortliscie sa wszyscy pilkarze z calego swiata co do mnie przyjda??

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.