Pelikan Łowicz

bartek.janusz16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2007, 20:29    Pytanie
więc tak lubię wyzwania więc poszedłem na bezrobocie i dostałem ofertę z Pelikana Łowicz wszystko dobrze ale. Dług 10 tys euro 0 na transfery , mam kilku graczy z wolnego transferu takich jak Pietrasik , Dah, Mikołajek , Raus ale dług nadal rośnie , czy jest jakaś szansa aby stan konta był powyżej zera? Aha i może jakich zawodników polecicie mi , pozycja dowolna. Nie mam takich graczy co mógłbym wystawić na sprzedaż , skąd kasę brać? Stadion mam malutki :) Ale chce trenować Real Madryt zaczynam od Pelikana :) Dajcie mi rady jak kierować co robić. Czekam na odpowiedzi. POZDRAWIAM

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
21.12.2007 20:34    #1
Poproś scautow zęby Ci szukali piłkarzy w rozgrywkach młodzieżowych.Na koniec sezonu jak zajmiesz przyzwoita pozycje to dostaniesz trochę kasy.Szukaj tez swojej szansy w pucharach.I nie przesadzaj z placami.

Użytkownik uznał post za pomocny

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
21.12.2007 20:42    #2
A i wypożycz kilku zawodników z rezerw Legii czy Wisły

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
21.12.2007 20:54    #3
I naucz się samodzielności. Gdybyś rzeczywiście otrzymał propozycję z Pelikana Łowicz, nikt by ci nie pomagał oprócz twojego sztabu szkoleniowego. I na nim się opieraj w grze. Wtedy będziesz miał największą satysfakcję z sukcesów, bo to ty zbudowałeś zespół - nie Internauta z Suflera, który podał ci wszystko jak na talerzu. To będzie twój sukces, którym nie będziesz się wstydził pochwalić.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution