szukanie talentow

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2007, 23:46    Pytanie
czy udalo wam sie kiedykolwiek znalezc talent ktory ma dosc marne statystyki ale za to bardzo duzy potencjal (chodzi mi tylko i wylacznie gdy korzystaliscie ze scoutow)? Wydaje mi sie ze scouci szukaja glownie zawodnikow ktorzy juz moga sie nadwac do 1 druzyny beda wzmocnieniem ew uzupelnieniem skladu za to zawsze pomijaja zwodnikow ktorzy sa bardzo mlodzi ze slabymi statystykami a duzym potencjalem Byc moze jakas opcja mi umknela jesli tak to powiedzcie o niej^^

THE GUNNERS Młody aktywista

0
22.12.2007 01:17    #10
O kurde trochę mi się pomieszało na odwrót powinno być x) Nie wiem dlaczego u ciebie scouci ich pomijają może masz coś ustawione w filtrach itp ?? A tak w ogóle to główną rola scouta jest
wyszukiwanie młodych talentów o jakich piszesz więc już sam nie wiem xD

99danilo Partyzant

0
22.12.2007 11:30    #11
mam ten sam problem gram wisla i scouci zpolskiej ligi znalezli mi Ł. Gargułe Arbolede Iwańskiego Murawskiego Bojarskiego itd vczyli tych graczy którzy maja najwieksze CA i wlasnie scouci pomijaja wiek tylko patrza na Wysokosc Współczynników zawodnika a wiek i potencjal schodzi na dalszy plan.Bo np. scauci nigdy nie odnalezli by SAIVETA (17) CZy SAKHO z PSG tylko na ich miejce wola tych graczy ktorych wymienilem wczesniej.Wiec to zupelnie normalne tak samo bylo w poprzednich wersjach FM'a.pozdrawiam

99danilo Partyzant

0
22.12.2007 11:31    #12
mam ten sam problem gram wisla i scouci zpolskiej ligi znalezli mi Ł. Gargułe Arbolede Iwańskiego Murawskiego Bojarskiego itd vczyli tych graczy którzy maja najwieksze CA i wlasnie scouci pomijaja wiek tylko patrza na Wysokosc Współczynników zawodnika a wiek i potencjal schodzi na dalszy plan.Bo np. scauci nigdy nie odnalezli by SAIVETA (17) CZy SAKHO z PSG tylko na ich miejce wola tych graczy ktorych wymienilem wczesniej.Wiec to zupelnie normalne tak samo bylo w poprzednich wersjach FM'a.pozdrawiam

Despero Partyzant

0
22.12.2007 12:36    #13
Tylko że Sakho prawie zawsze przechodzi do naszego klubu a Saiveta to jeszcze nigdy nie wyciągnąłem z Bordeaux

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.12.2007 12:49    #14
ja zauważyłem na swoim przykładzie że moim scutom zdecydowanie lepiej wychodzi odnajdywanie przyszłych gwiazd i gwiazdeczek gdy wyśle ich do grywalnych lig/pucharów itd. ... po kilku takich sadach w danej lidze mam już mniej więcej pojęcie o tym kim ewentualnie wypadało by się zainteresować, niż kiedy wyśle ich do naprawdę silnego kraju/regionu którego sam nie mogę w pełni kontrolować

baraneeq Partyzant

0
22.12.2007 14:21    #15
Mi za Czasów Fm 2007 Grajac lechem Miałem wiele Perełek ale przewaznie sam je Wytropiłem :) Teraz za czasów fm2008 powiem tak Znalazłem 2-3 zawodników:) Sam:) Którzy sa Dobzi jak kogos interesuja talenty których niema na zadnje stronie zapraszam GG: 6175418:)

THE GUNNERS Młody aktywista

0
22.12.2007 17:37    #16
Desperado nic w tym dziwnego zobaczysz Saiveta za parę lat i zrozumiesz dlaczego nie chcieli go sprzedać xD

grzywik Partyzant

0
22.12.2007 18:31    #17
najlepiej jest szukac samemu jakis przyszlych gwiazdeczek a pozniej niech skouci upewnia sie co do tego zawodnika... w pierwszym sezonie wisla moi skouci nie mogli oceniac zawodnikow za europy a teraz w 3 sezonie spokojnie moga oceniac prawie z calego swiata i to mi sie podoba ze caly czas sie klub rozwija :D i coraz to lepsi zawodnicy chca przychodzic do polskich klubow

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution