Propozycja i problem :/

pierdutka Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.12.2007, 19:39    Pytanie
1.Mam problem wszystko z servera cmreva sciąga się z prędkością 3 kb/s Mam łącze 620 kb/s ...co zrobić by szybciej się ściągało?
2. Mam propozycję dla cmrev'u polega ona na tym by można było edytować swoje wypowiedzi na suflerze.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
26.12.2007 19:43    #1
1. Albo problemy z serwerem CDP albo coś pobierasz jeszcze.
2. Niezłe ale trzeba by to jakoś mądrze zrobić bo niektórzy mogli by wycofywać to co im się "wyrwało".

Użytkownik uznał post za pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

fudi Przodownik pracy

0
26.12.2007 19:43    #2
1. Może powyłączaj wszystkie programy typu ares, bearshare, cokolwiek...
2. maila masz do nich więc wyślij i czekaj na odpowiedź

pierdutka Przodownik pracy

0
26.12.2007 19:45    #3
Wszystko po wyłanczane :/ I zawsze tak muli , na każdym kompie :/ A ja mam jeszcze pytanie moze ktoś mi podać wykres z rangami na cmrev?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
26.12.2007 19:45    #4
Wpisz w wyszukiwarce rangi.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.