Niech Bog trzyma w opiece tworcow gry i niech da im sile do stworzenia czegos, co przypominalo by managera w przyszlym roku. Chyba najgorszy Fm w jakiego gralem to co sie dzieje w czasie meczu to jest szok. Lyon - Caen; 34 moj zespol oddaje 34 strzaly na bramke przeciwnika ( Cean) strzelam 3 nieuznane bramki i jestem 18 razy na spalonym i 22 krotnie fuluje przeciwnika, mecz konczy sie rezultatem 1-1, zeby bylo smieszniej dodam iz Caen oddal niewiarygodna liczbe strzalow na moja bramke " 2 ". Kilka kolejek pozniej nadchodzi mecz z Bordeux, druzyna zajmuje 17 pozycje w lidze ruszam... 4 minuta po strzale prosto w mojego bramkarza strace gola. 45 minuta Bordeux gra w 9 (dwie czerwone kartki) i z rezerwowym obronca, poniewaz podstawowy doznal kontuzji. Moj zespol wychodzi po przerwie, zostaje zepchniety do glebokiej defensywy przez ( dziewiatke wspanialych), 80 minuta gram juz na hiperofensywie z 3 napastnikami... jeden gol dla mnie jest 1-1, dwie minuty pozniej gol dla mnie (nieuznany, faul), dwie minuty pozniej gol dla mnie (nieuznany spalony) sedzia dolicza 4 minuty... 93 minuta gol dla mnie ( nieuznany, spalony). Moje pytanie brzmi : co to ma byc ? Czy zna ktos odp na to pytanie
Najnowsze posty