Talenty do Polski

Yelonek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.12.2007, 14:51    Pytanie
Mam zamiar dzisiaj zacząć grę jakąś słabą drużyną z II ligi polskiej z zamiarem doprowadzenia jej w przyszłości do wygranej w Lidze Mistrzów. Zastanawiam się nad wyborem krajów z wszystkimi piłkarzami i tu liczę na waszą pomoc ;]
Powiedzcie mi gdzie są przyzwoici piłkarze z dosyć niską reputacją, którzy gdy już awansuje do ekstraklasy pomogą mi w walce o MP czy już w dalszej przyszłości o P. UEFA lub nawet LM .
Wiem, że gra generuje utalentowanych grajków o każdej narodowości, ale może są kraje gdzie można na takich trafić częściej ?

Chyba, że lepiej ustawić np. ekstraklasę peruwiańską i tam poobserwować oceny itp. osiągane przez piłkarzy?

Mam w 2 GB ram-u, więc raczej trochę mogę tego ustawić, a więc poradźcie co :]

oo jeszcze coś..

Czy jest jakiś dodatek, który zmieni kolory wyświetlania atrybutów ?
Coś podobnego do FM 07, że jak są niskie to np. zielony kolor, a lepsze czerwony bo denerwuje mnie ten niebieski kolor ...

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
30.12.2007 14:54    #1
Argentyna,Brazylia,Hiszpania i Włochy.

Użytkownik uznał post za pomocny

Piotrś Młody aktywista

0
30.12.2007 14:55    #2
Zaczni moze od krajów tu obok nas typu Słowacja,Bułgaria,Litwa,Białorus,Bosnia:P na pewno tam upatrzysz nie jedną perełke a Ameryka Południowa? hmm Peru,Ekwador,Urugwaj:P ale najpierw skorzystał bym z tych kraj obok nas:P pusc sobie pare tych lig:P i troche popatrz:P pózniej zrób jeszcze raz xD zeby nie był ze przypadek xD i tyle:P

pinco Partyzant

0
30.12.2007 14:55    #3
bosnia i nigeria przede wszystkim ;] kupa mlodych zdolnych zawodnikow na wolnym transferze

wybierz jeszcze kostaryke bo z tamtad bedziesz mogl sprowadzac talenty gdy juz awansujesz

Piotrś Młody aktywista

0
30.12.2007 14:58    #4
no i od czegoś jest tez dział talenty;P albo forum tam tez nie jedna perłe znajdzieszz:)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
30.12.2007 14:58    #5
Ja zwykle biorę sobie atlas i się zastanawiam. Wrzucam z 8 krajów i jest spoko. Myślę, że posiadasz takie umiejętności aby samemu sobie odpowiedzieć na zadane pytanie, jeżeli nie to było kilka takich tematów, gdzie lud pytał o dodatkowe kraje. Wystarczy poszukać.

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
30.12.2007 14:59    #6
najczesciej to Brazylia, ale nie masz zbyt duzych szans na sciagniecie utalentowanych mlodych brazylijczykow do naszego kraju. Tka wiec polecam Szwecje, Kostaryke, Białoruś! oraz zalozmy Wybrzeze Kosci Sloniowej ;)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.