Mam zamiar dzisiaj zacząć grę jakąś słabą drużyną z II ligi polskiej z zamiarem doprowadzenia jej w przyszłości do wygranej w Lidze Mistrzów. Zastanawiam się nad wyborem krajów z wszystkimi piłkarzami i tu liczę na waszą pomoc ;]
Powiedzcie mi gdzie są przyzwoici piłkarze z dosyć niską reputacją, którzy gdy już awansuje do ekstraklasy pomogą mi w walce o MP czy już w dalszej przyszłości o P. UEFA lub nawet LM .
Wiem, że gra generuje utalentowanych grajków o każdej narodowości, ale może są kraje gdzie można na takich trafić częściej ?
Chyba, że lepiej ustawić np. ekstraklasę peruwiańską i tam poobserwować oceny itp. osiągane przez piłkarzy?
Mam w 2 GB ram-u, więc raczej trochę mogę tego ustawić, a więc poradźcie co
oo jeszcze coś..
Czy jest jakiś dodatek, który zmieni kolory wyświetlania atrybutów ?
Coś podobnego do FM 07, że jak są niskie to np. zielony kolor, a lepsze czerwony bo denerwuje mnie ten niebieski kolor ...
Powiedzcie mi gdzie są przyzwoici piłkarze z dosyć niską reputacją, którzy gdy już awansuje do ekstraklasy pomogą mi w walce o MP czy już w dalszej przyszłości o P. UEFA lub nawet LM .
Wiem, że gra generuje utalentowanych grajków o każdej narodowości, ale może są kraje gdzie można na takich trafić częściej ?
Chyba, że lepiej ustawić np. ekstraklasę peruwiańską i tam poobserwować oceny itp. osiągane przez piłkarzy?
Mam w 2 GB ram-u, więc raczej trochę mogę tego ustawić, a więc poradźcie co
oo jeszcze coś..
Czy jest jakiś dodatek, który zmieni kolory wyświetlania atrybutów ?
Coś podobnego do FM 07, że jak są niskie to np. zielony kolor, a lepsze czerwony bo denerwuje mnie ten niebieski kolor ...
Najnowsze posty