Wybór doświadczenia

Misiu19 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.01.2008, 19:54    Pytanie
Jako że jestem nowym userem CM Revolution chciałby Wszystkich powitać

A teraz wracając do mojego problemu, otóż gdy się dodaje nowego użytkownika w FMie2008 i w starszych wersjach, mamy możliwość wyboru doświadczenia, czyli: Amator, Reprezentant kraju itd. Chciałbym się Was spytać czy ten wybór ma znaczenia co do poziomu gry, czyli jak wybiorę Amatora to gra będzie trudniejsza, a jak Reprezentanta do łatwiejsza? Przepraszam jeżeli ten temat łamie regulamin suflera, ale jestem nowy i nie obyty..

radek543 Młody aktywista

0
09.01.2008 21:01    #10
Fl0res a co to za skin? jeśli można wiedzieć...

Fl0res Partyzant

0
09.01.2008 22:47    #11
ciekawe czy miałbym same zwycięstwa, gdybym wziął zawodowca :)

proszę bardzo link do skinu:
http://www.sorti(...)eid=5363

Bartez Przodownik pracy

0
09.01.2008 23:32    #12
Nie sądzę by wybór doświadczenia wpływał na łatwiejszość/trudniejszość gry w sensie prowadzenia drużyny. Z tym że jak już zostało napisany wyżej, łatwiej jest dostać propozycję objęcia jakiejś reprezentacji lub lepszego klubu niż się prowadzi. I wg mnie jest łatwiej, ale tylko i wyłącznie w tym aspekcie.

ari122 Partyzant

0
10.01.2008 00:30    #13
czasami w jak się gra z doświadczeniem 'amator" to u zawodników pisze że "menedżer może zaszkodzić klubowi"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.