Staty bramkarza-bug

Maci3k_z_klanu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2008, 15:07    Pytanie
Otóż z kolega gram w fm08 przez sieć.Gramy Ja ściągnęłem do klubu Keyrlona Navasa.I wypożyczyłem do kolegi klubu żeby się ograł.Gramy obejrzałem jeden mecz jego puścił dwie szmaty,przed meczem miał dość słabe staty,po meczu zobaczyłęm jego staty i same 18 w statach bramkarskich bug czy co?? JA hostuje i nie wiem czemu jest tak??

Bartez Przodownik pracy

0
13.01.2008 15:57    #10
właśnie, jak kolega zaznaczył.......

Bartez Przodownik pracy

0
13.01.2008 16:00    #11
.......ale skoro wykluczyłeś ingerencję boską.......dalej twierdzę że jest to niemożliwe, a nawet najgenialniejszy trener świata nie byłby w stanie wytrenować kolesia w tak krótkim czasie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.